Professionele begeleiding bij hoogsensitiviteit, stress, burn-out en angst

Intakegesprek

Intakegesprek
In het (kosteloze en vrijblijvende) intakegesprek kijk ik samen met jou naar welk traject het beste bij jou en jouw vraag past. Waar loop je precies tegenaan, waarin word je uitgedaagd, waar wil je van af en wat wil je juist behalen? Heb je tips nodig voor je hoogsensitiviteit, wil jij je gelukkiger voelen en meer (zelf)vertrouwen hebben, wil je meer rust in je hoofd en beter slapen, of wil je vrij zijn van stress, angst, negatieve emoties of nare herinneringen? Samen kijken we welke aanpak hier het beste bij aansluit.

Traject op maat
Het is ook mogelijk om alleen voor EFT of coaching te komen, of om inzicht te krijgen in je ademhaling, hartslag en stressniveau via de Heart Math hartcoherentiemeter. Tevens is het mogelijk om Online Coaching te krijgen, via mail of via een videogesprek.

Een traject op maat voor jou is altijd mogelijk. Het gaat erom dat jij verder geholpen wordt op je weg naar meer rust, geluk en vertrouwen.

Kosten
De kosten per sessie zijn €75,-, met uitzondering van de Online Coaching. Bij annulering binnen 24 uur voorafgaand aan de geplande sessie wordt 50% van de kosten in rekening gebracht, tenzij het duidelijk een geval van overmacht is waarom je niet kunt komen. Een intakegesprek is kosteloos en vrijblijvend. Aan een Razendsnelle Sessie gaat geen intake vooraf.

Vergoeding
Mijn sessies worden niet door de zorgverzekeringen vergoed.

Vraag een gratis intakegesprek aan

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Nu aanmelden