Professionele begeleiding bij hoogsensitiviteit, stress, burn-out en angst

100% Jezelf door coaching en Access Bars

Het is een veelgehoorde uitspraak op dit moment: 'Ik wil dat doen waar mijn hart ligt.' Maar dúrf je daar ook echt voor te kiezen? En waar ligt je hart dan?

Dat is vaak moeilijk te bepalen als je nog in een situatie zit waarin je vastloopt. Je basisspanning is dan eigenlijk nog te hoog om echt bij je eigen passie te kunnen komen. Uit eigen ervaring weet ik dat het vaak nodig is om eerst iets op te ruimen of te helen, zoals negatieve overtuigingen over jezelf.

Je leven wordt voor een groot gedeelte bepaald door opslag in je onderbewustzijn. Als daar opgeslagen is dat jij waardeloos bent, dan kun je positief denken tot je een ons weegt maar dan verandert er nog steeds vrij weinig in je leven. In dat geval is het belangrijk iets aan deze opslag te doen. Een Access Bars behandeling is daar een krachtige ondersteuning bij.

Het kan ook zijn dat je niet zomaar kunt kiezen voor wat je wilt vanwege financiële consequenties, of omdat je jezelf moeilijk op één ding kunt focussen, of omdat je niet goed weet wat je wilt omdat je dat niet duidelijk ontwikkeld hebt en je vooral hebt aangepast aan anderen.

We gaan samen kijken wat het is wat jou tegenhoudt om voluit te kunnen leven en jezelf te zijn, en waar de mogelijkheden tot verandering liggen. We maken een plan om stappen te zetten naar het leven leven dat jij wilt. Het hangt van de persoon en de situatie af hoe groot deze stappen zijn. Hoe dan ook komt er een veranderingsproces op gang. 

Het resultaat is dat je meer zelfvertrouwen en energie krijgt, dat jouw unieke talenten aan het licht komen en dat jij meer sturing krijgt over je eigen leven. 100% jezelf zijn betekent ook dat je al je gevoelens durft te voelen, en dat je verantwoordelijkheid neemt voor je leven. 

Heb je het gevoel dat je vastloopt in je leven? Ben je bang voor wat anderen van je vinden of keur jij jezelf af? Stop jij je gevoelens weg door hard te werken, alcohol te drinken of anderszins? Weet je niet meer wie jezelf bent omdat je je vooral aanpast aan anderen en aan wat er van je verwacht wordt?

Herontdek wat je zelf wilt en voelt, durf je te uiten, accepteer en waardeer jezelf 100%!

Durf jij het aan? Neem gerust contact op en kom langs. Het intakegesprek is vrijblijvend en kosteloos.

Vervolgtarief: Coaching €70,- per sessie van 60 minuten, Access Bars €85,- per behandeling van ca. 75 minuten

Aanmelden voor de nieuwsbrief