Intakegesprek

Wil je graag meer rust, geluk en vertrouwen ervaren?

In het (kosteloze en vrijblijvende) intakegesprek kijk ik samen met jou naar welk traject het beste bij jou en jouw vraag past. Waar loop je precies tegenaan, waarin word je uitgedaagd, waar wil je van af en wat wil je juist behalen? Heb je tips nodig voor je hoogsensitiviteit, wil jij je gelukkiger voelen en meer (zelf)vertrouwen hebben, wil je meer rust in je hoofd en beter slapen, of wil je vrij zijn van stress, angst, negatieve emoties of nare herinneringen? Samen kijken we welke aanpak hier het beste bij aansluit.

Het is ook mogelijk om alleen voor EFT, voor coaching of voor muziektherapie te komen, of om inzicht te krijgen in je ademhaling, hartslag en stressniveau via de Heart Math hartcoherentiemeter. Tevens is het mogelijk om online coaching te krijgen, via mail of via een videogesprek.

Een traject op maat voor jou is altijd mogelijk. Het gaat erom dat jij verder geholpen wordt op je weg naar meer rust, geluk en vertrouwen.

De kosten per sessie zijn €70,-, met uitzondering van de online coaching en access bars. Bij annulering binnen 24 uur voorafgaand aan de geplande sessie wordt 50% van de kosten in rekening gebracht, tenzij het duidelijk een geval van overmacht is waarom je niet kunt komen. Een intakegesprek is kosteloos en vrijblijvend.


Maak een afspraak


Reviews

"Ik kwam gespannen en onrustig bij Aafke binnen. Ik wist ook niet goed om te gaan met m'n hooggevoeligheid. Aafke heeft me in korte tijd heel veel geleerd waardoor ik ook in korte tijd meer energie en rust heb gekregen. Mede door de oefeningen die ik ook thuis of op andere plekken kan doen wanneer ik me gespannen of onrustig voel. Aafke is een heel prettig iemand, soms confronterend maar altijd liefdevol en niet-oordelend. Dit was echt een kadootje voor mezelf en kan het iedereen aanraden!" - M.

"Door de coaching bij Dathebiknoualtijd lukt het mij om mijn negatieve overtuigingen los te laten en mijn grenzen te verleggen. Ik voel me nu veel vrijer en er is meer ruimte gekomen voor positieve gedachten en gevoelens, en vooral voor acceptatie van mezelf. Ik voel me nu veel gelukkiger!" - Eline

"Na 30 jaar eindelijk van mijn paniek en dwang af. Ik ben nu een gelukkiger mens." - Henk

"Aafke door jou is mijn leven zoveel fijner geworden. Je leerde mij om milder te zijn voor mezelf, om te gaan met mijn hoogsensitiviteit, waarom ik reageer als ik ergens door geraakt wordt. Kortom: wat ben ik blij jou als therapeut getroffen te hebben. Jouw begrip, empathie en oprechte aandacht en zorg hebben mij zoveel goed gedaan en het besef gegeven dat ik er mag zijn." - Anne

"Bij een eerdere coach ben ik vroegtijdig afgehaakt, maar bij jou blijf ik nog steeds komen. En het helpt!" - O.

"Bij Aafke ervaar ik een gevoel van thuiskomen, omdat ik me zo begrepen voel. Dit geeft mij veel rust. Ik heb nu meer contact met mijn eigen basis en inzicht in mijn patronen en valkuilen." - P.

 "Aafke als coach ervaar ik als laagdrempelig, veilig, flexibel, deskundig, soms confronterend maar met een eerlijke en hulpvaardige benadering naar de cliënt." - Rolf

"Als ik bij jou kom dan kom ik weer in contact met mezelf en kan ik weer verder. Ik voel me er altijd beter door." - Fer

"Omdat ik sinds mijn kindertijd na een aantal nare ervaringen erg bang voor dokters en ziekenhuizen was geworden, en inmiddels een operatie in het vooruitzicht had, ben ik bij Aafke terecht gekomen voor EFT. Ik hoopte dat dit zou helpen tegen de enorme paniek die telkens in mijn hoofd en mijn lijf schoot elke keer dat ik er zelfs maar aan dacht. Ook wilde ik in het algemeen wat rustiger in het leven staan. 
Met dank aan de techniek die ik onder de deskundige begeleiding van Aafke aanleerde, kon ik mijn stress en angst steeds beter zelf regelen. Ik kreeg de handvatten om zelf het heft in handen te nemen, en me niet meer te laten overdonderen door alles wat in een ziekenhuis gebeurt.  Het voelde alsof ik de controle terug kreeg. Ook weet ik nu hoe ik door EFT de stress weer kan laten zakken als het te hoog oploopt. 
De operatie ging goed, ook al was ik nog steeds angstig. Maar mijn angst was nu wel te hanteren terwijl dit eerder zeker niet zo was. Vlak erna ben ik met een breuk weer in het ziekenhuis beland en ben ik wonderbaarlijk ontspannen door het geheel heengekomen. Vlak erna nog een keer op controle en toen had ik er helaas wel weer stress en wat paniek door, maar toen voelde ik me lichamelijk ook slecht en  dat hielp natuurlijk niet. 
Toch heb ik er nu veel meer vertrouwen in dat ik de zaken met dokters en ziekenhuizen veel beter kan hanteren dan ik eerder kon. De gigantische paniek is veranderd in stress die te hanteren is. 
Ik ben dan ook heel erg blij met de EFT die Aafke me aangeleerd heeft en die ik in de toekomst kan blijven gebruiken. 
Verder merk ik vooral dat ik in het algemeen veel en veel rustiger in het leven sta en mijn eigen grenzen veel beter kan en durf af te bakenen. Kortom: grote winst op veel gebieden!" - Hilde

 

Aanmelden voor de nieuwsbrief