Professionele begeleiding bij hoogsensitiviteit, stress, burn-out en angst

Voor wie

Wie komen er bij Dathebiknoualtijd?
In mijn praktijk komen veelal mensen die hooggevoelig zijn of daar een vermoeden van hebben, mensen die spanningen, stress, angst of onrust ervaren in hun leven, mensen die een burn-out hebben, een laag zelfbeeld hebben en zichzelf veroordelen, die zich niet vrij voelen te zijn wie ze werkelijk zijn, mensen die moeilijk hun grenzen kunnen voelen en aan kunnen geven, of steeds vastlopen in relaties, mensen die onverwerkt verdriet hebben of zich somber voelen, of bij wie oude of onbewuste patronen een rol blijven spelen in hun leven, mensen die hun gevoel wegstoppen of intieme contacten vermijden. Maar het zijn stuk voor stuk mooie, creatieve, talentvolle, waardevolle en unieke mensen!

Mensen die in behandeling zijn bij een GGZ instelling kunnen niet bij mijn praktijk terecht. Ook wanneer ik het vermoeden heb van (te) complexe problematiek, zal ik iemand doorverwijzen.

Niet gezien en begrepen voelen
Het komt regelmatig voor dat mensen, die bij mij komen, zich niet gezien of begrepen voelen door anderen. Vaak is dit een langer bestaand patroon, dat al op jonge leeftijd begonnen is: ze voelden zich toen al niet gezien en begrepen door ouders, familie of leeftijdsgenoten. "Ik hoor er niet bij", of "ik ben anders" komt vaak voorbij.

Hoogsensitief
Als iemand hoogsensitief blijkt te zijn, vallen er een hoop kwartjes door hier wat meer over te weten te komen. En soms weet iemand wel dat hij hoogsensitief is maar weet hij nog niet hoe hij hiermee om kan gaan.
Een lijst met kenmerken van hoogsensitiviteit en tips voor hoe ermee om te gaan, kun je hier vinden:

Download gratis HSP-tips

Wat ik voor je kan betekenen
Wil jij je lichter, energieker en vrolijker voelen? Wil jij graag autonomie ervaren en het goed hebben met jezelf? Meer zelfvertrouwen en rust ervaren? Minder afhankelijk zijn van de mening van anderen? Wil je weten wat je wilt en hier ook echt voor durven te kiezen? Leren wat hooggevoelig zijn inhoudt, dit accepteren en er blij mee zijn?

Ik kan je helpen je bewust te worden van alles wat onbewust in jou je leven vormgeeft. Kwaliteiten, mogelijkheden, verlangens. Maar ook wat jou in de weg kan staan en heel bepalend kan zijn, zoals aangeleerde of aangenomen normen, waarden, gewoontes, (denk)patronen en angsten.

Gelukkig is alles wat aangeleerd is veranderbaar. Daar gaan we mee aan de slag zodat jij nieuwe stappen kunt zetten naar een lichter en vrijer leven.  

Herken jij je hierin? Neem gerust contact op en kom langs. Het intakegesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Vraag een gratis intakegesprek aan

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Nu aanmelden