Voor wie

In mijn praktijk komen veelal mensen die spanningen en onrust ervaren in hun leven, mensen die een laag zelfbeeld hebben en zichzelf veroordelen, die zich niet vrij voelen te zijn wie ze werkelijk zijn, mensen die moeilijk hun grenzen kunnen voelen en aan kunnen geven, of steeds vastlopen in relaties, mensen die angstig zijn, onverwerkt verdriet hebben of zich somber voelen, of bij wie oude of onbewuste patronen een rol blijven spelen in hun leven, mensen die hun gevoel wegstoppen of intieme contacten vermijden. Maar het zijn stuk voor stuk mooie, creatieve, talentvolle, waardevolle en unieke mensen!

Soms blijkt iemand hoogsensitief te zijn en vallen er een hoop kwartjes door hier wat meer over te weten te komen. En soms weet iemand wel dat hij hoogsensitief is maar weet hij nog niet hoe hij hiermee om kan gaan.
Een lijst met kenmerken van hoogsensitiviteit en tips kun je hier vinden.

Wil jij je lichter, energieker en vrolijker voelen? Wil jij graag autonomie ervaren en het goed hebben met jezelf? Meer zelfvertrouwen en rust ervaren? Wil je weten wat je wilt en hier ook echt voor durven te kiezen?

Ik kan je helpen je bewust te worden van alles wat onbewust in jou je leven vormgeeft. Kwaliteiten, mogelijkheden, verlangens. Maar ook wat jou in de weg kan staan en heel bepalend kan zijn, zoals aangeleerde of aangenomen normen, waarden, gewoontes, (denk)patronen en angsten.

Gelukkig is alles wat aangeleerd is veranderbaar. Daar gaan we mee aan de slag zodat jij nieuwe stappen kunt zetten naar een lichter en vrijer leven.  

Herken jij je hierin? Neem gerust contact op en kom langs. Het intakegesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Aanmelden voor de nieuwsbrief