Professionele begeleiding bij hoogsensitiviteit, stress, burn-out en angst

Workshops

Wandelochtenden voor HSP's

In de mooie bosrijke omgeving van Hattem organiseer ik maandelijks wandelochtenden voor mensen die hoogsensitief zijn. Je zou het een soort wandelcoaching kunnen noemen en er zal aandacht zijn voor specifieke onderwerpen waar een HSP behoefte aan kan hebben, zoals:


- stilte
- ademhaling
- vertragen en contact maken met je lichaam
- je eigen ruimte voelen
- de kracht en symboliek van de natuur
- gronding of aarding

Het grootste deel van de wandeling zal in stilte zijn, of in ieder geval met weinig praten. Ik zal wel aanwijzingen geven voor een aantal oefeningen, en daar mag heus wel op gereageerd worden. Maar het idee is om niet al kletsend te wandelen. Het gaat in eerste instantie om contact maken met jezelf, de natuur, je eigen ruimte en energie. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er veel gepraat wordt.

Aan het einde van de wandeling is er wel ruimte om ervaringen uit te wisselen. Als je dat liever niet wilt, kun je ervoor kiezen om niks te zeggen, een eigen plekje op te zoeken of om weg te gaan. Na afloop is iedereen vrij om nog verder met elkaar kennis te maken of om naar huis te gaan. Het is maar net wat je zelf wilt.

Regelmatig hoor ik van hooggevoelige mensen dat ze zich eenzaam voelen en graag gelijkgestemden zouden willen ontmoeten. Dit zou een gelegenheid kunnen zijn waarbij dat kan.

Data 2020:
maandag 5 oktober
dinsdag 6 oktober
maandag 9 november
dinsdag 10 november
maandag 7 december
dinsdag 8 december

Tijdstip:
10.00 - 12.00 uur

Start- en eindpunt:
Herberg Molecaten in Hattem
Dit is aan het einde van de Koeweg, dus nog voorbij de camping. Je kunt daar gratis parkeren

Kosten:
De ochtenden worden door mij aangeboden op basis van vrije gift.

Als je mee wilt doen, laat het me dan even weten via de mail, zodat ik weet dat je komt. Je kunt me mailen op info@dathebiknoualtijd.nl. Vermeld even de datum of data erbij waarop je wilt komen. Je mag zelf bepalen hoe vaak je komt.


Tot gauw!

Aanmelden voor de nieuwsbrief