Professionele begeleiding bij hoogsensitiviteit, stress, burn-out en angst

13 mei 2018
Access Bars

Access Bars

ACCESS BARS, wat is het en waar is het goed voor?

Ben je meer bezig met geven dan met ontvangen?
Lukt het je niet goed om te ontspannen?
Slaap je slecht en blijf je maar piekeren?
Kom je steeds weer dezelfde blokkades tegen in je leven?
Heb je last van belemmerende negatieve overtuigingen?

Neem één of meerdere Access Bars™ behandelingen en voel je duurzaam beter! 

In de periode na een behandeling ervaar je meer gemak, lichtheid en rust in je leven. Blokkades en spanningen nemen af, je maakt je minder druk, je hoofd is rustiger, je emoties zijn stabieler en minder zwaar, je voelt je opgeruimder, sterker en blijft dichter bij jezelf. 

Bij een Access Bars™ behandeling lig je lekker op een massagetafel met een dekentje over je heen, je kleding blijft aan, en je hoeft verder niks te doen. Er worden gedurende ruim een uur 32 verschillende punten op je hoofd aangeraakt waardoor veel vastgehouden spanning wegvloeit. Het kan zijn dat je tijdens de behandeling in slaap valt maar dat maakt voor het effect niet uit.

Een Access Bars™ behandeling wordt ook wel vergeleken met het ontladen van een batterij of het defragmenteren van een computer. Hierdoor ontstaat er ruimte voor nieuwe energie, inspiratie, creativiteit, bewustzijn en positieve gevoelens.

Access Bars™ werkt goed bij:
- burn out
- moeheid, tekort aan energie
- depressie of somberheid
- stress in je hoofd en je lichaam
- slaapproblemen
- het doorbreken van belemmerende patronen
- concentratieproblemen
- overgangsklachten
- angsten
- examenvrees en faalangst
- laag zelfbeeld
- hoogsensitiviteit
- moeite met ontvangen en voor jezelf zorgen
- herstel na ziekte
- hoofdpijn                          

Na een behandeling kun je als eerste effect meer ruimte en rust in je hoofd ervaren, alsof je hoofd van binnen schoon gespoeld is. In de loop van de dagen en weken na de behandeling wordt duidelijk wat voor jou de specifieke effecten zijn. Omdat een behandeling een duurzaam effect heeft is het niet nodig wekelijks te komen. Afhankelijk van de ernst van de klachten is één of enkele behandelingen voldoende, met een tussenruimte van ongeveer 3 weken. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat tijdens een Access Bars™ behandeling de hersenen vanuit de Beta-frequentie, de frequentie waarop de hersenen bewegen als je actief bent, ontspannen via de Alpha-frequentie naar de Theta-frequentie. Hoe vaker dit gebeurt in je hersenen, hoe meer je ontspant, hoe beter je kunt slapen en hoe beter je zelfhelend vermogen functioneert.

 


 Access Bars™ heeft al duizenden mensen geholpen bij het verbeteren van hun lichamelijke en geestelijke conditie. In het ergste geval zul je je voelen alsof je zojuist een heerlijke massage of een bezoek aan de sauna hebt gehad. In het beste geval verandert je leven met gemak naar het leven dat jij wilt. Hoe kan het nog mooier worden dan dit?

Maak een afspraak

Terug

Aanmelden voor de nieuwsbrief