Ik help je graag van overprikkeling af.

Professionele begeleiding bij hoogsensitiviteit, burn-out en angst.

Online Trainingen

Ga rustig in je eigen tempo aan de slag met de tools die ik je te bieden heb. Kijk meteen bij de volgende trainingen: HSP Balans Training, HSP Rescue Kit en de Grip op je gevoel training.

Coaching

Graag help ik je door middel van coaching in mijn praktijk of via beeldbellen.

Hieronder lees je daar meer over.

Wandelen

Ga mee wandelen in een oeroud bos. In stilte met af en toe een krachtige oefening.

Meld je hier aan

We beginnen met een intakegesprek

In het (kosteloze en vrijblijvende) intakegesprek kijk ik samen met jou naar welk traject het beste bij jou en jouw vraag past. Waar loop je precies tegenaan, waarin word je uitgedaagd, waar wil je van af en wat wil je juist behalen?

Heb je tips nodig voor je hoogsensitiviteit, wil jij je gelukkiger voelen en meer (zelf)vertrouwen hebben, wil je meer rust in je hoofd en beter slapen, of wil je vrij zijn van stress, angst, negatieve emoties of nare herinneringen?

 Samen kijken we welke aanpak hier het beste bij aansluit.

 

(Online) Coaching

Coaching kun je bij mij in de praktijk volgen. Als het voor jou niet mogelijk is om langs te komen dan kun je kiezen voor online begeleiding. Dit kan via  videogesprekken. In de videogesprekken is het ook mogelijk EFT-behandelingen te doen.

Tarieven:
€80,- voor een videogesprek van 60 minuten
€95,- voor een videogesprek van 75 minuten

 

Razendsnelle sessie

Ben je het zat om:

  • regelmatig hetzelfde mee te maken of te voelen en niet te weten hoe je dit kunt doorbreken?
  • steeds het gevoel te hebben dat alles je teveel is?
  • vast te zitten in angst, onzekerheid of stress?
  • alsmaar te blijven piekeren?
  • last te hebben van herinneringen?
  • het gevoel te hebben dat je ‘er niet bij hoort’?
  • niet te weten wat er precies met je aan de hand is, en vooral niet te weten wat je eraan kunt doen?
  • op een wachtlijst te staan bij een hulpverleningsinstantie?
  • van het kastje naar de muur te worden gestuurd?
  • niet te worden begrepen?

Boek dan een Razendsnelle Sessie!
Door mijn ruime ervaring, mijn hooggevoeligheid en snelwerkende brein heb ik me erin gespecialiseerd om razendsnel te weten wat er aan de hand is met iemand.

In mijn optiek is het bij veel mensen niet nodig om een lang behandeltraject te volgen. Als ik inschat dat het bij jou wel nodig is, zal ik dat zeker aangeven en je zo nodig doorverwijzen.

Een Razendsnelle Sessie houdt in: binnen één sessie kom ik tot de kern van je probleem, vertel ik je wat je eraan kunt doen en geef ik je de eerste waardevolle tips, aanwijzingen of oefeningen mee.

Bij voorkeur doe ik deze sessie al wandelend in het bos, waarbij je de effecten van bepaalde oefeningen gelijk aan den lijve kunt ondervinden.

Aan een Razendsnelle Sessie gaat geen intake vooraf. Wel krijg je per mail een vragenlijst toegestuurd die je ingevuld terug kunt mailen.

Tarief: €175,- voor 1,5 tot 2 uur

Goed om te weten

Voor een (online) coachings-afspraak geldt: bij annulering binnen 24 uur voorafgaand aan de geplande sessie wordt 50% van de kosten in rekening gebracht, tenzij het duidelijk een geval van overmacht is waarom je niet kunt komen. Een intakegesprek is kosteloos en vrijblijvend. Aan een Razendsnelle Sessie gaat geen intake vooraf.

Vergoeding
Mijn sessies worden niet door de zorgverzekeringen vergoed.

Hallo! Ik ben Aafke de Vries

HSP Coach en EFT therapeut

Ik help hooggevoelige mensen in balans te komen, rust te creëren in hun hoofd en grip te krijgen op hun gevoel.

Dit zeggen mijn klanten

"Mijn eerste ervaring met een coach en meteen een super goede 🙂 Aafke oordeelt niet en laat je in je waarde. Superfijn en daardoor durf je je ook open te stellen. EFT, briljant. Fijn ook dat je leert hoe je het zelf toe kunt passen in stressvolle situaties. Ik heb er zelfs vanmorgen de verdoving bij de tandarts mee overleefd lol. En Aafke is een waardevolle gesprekspartner om voor jezelf de boel wat op een rijtje te krijgen. Een aanrader!"

C.

"Aafke heeft ontzettend veel mensenkennis en ‘prikt’ door je heen. Ze legde bij mij in de eerste sessie direct de vinger op de zere plek. Heel bijzonder. Het voelt vertrouwd om met haar te praten, in een prettige setting. Door de gesprekken, oefeningen en tips kan ik beter met mijn hoogsensitiviteit omgaan en heb ik meer inzicht gekregen in hoe ik in elkaar zit. Dank daarvoor!"

E.T.

Aan het begin en tijdens mijn burn-out heb ik een aantal sessies bij Aafke gevolgd. Dankzij EFT ben ik snel van mijn belemmerende angsten afgekomen. Ook heb ik veel geleerd over ademhaling, mindfulness en rust vinden. Ik merk dat ik hierdoor weer veel meer innerlijke rust heb gevonden. Aafke heeft snel door wie je bent en wat je nodig hebt, hierdoor zijn alle sessies heel effectief. "

Melanie

"Aafke mixt en matcht gedegen vakkennis, ervaring en een grote dosis sensitiviteit om tot een persoonlijk en passend hulp-pakketje te komen. Ze is creatief en doortastend en weet op een speelse manier tot de kern te komen."

Kim

"Aafke als coach ervaar ik als laagdrempelig, veilig, flexibel, deskundig, soms confronterend maar met een eerlijke en hulpvaardige benadering naar de cliënt."

Rolf

"Door de coaching bij Dathebiknoualtijd lukt het mij om mijn negatieve overtuigingen los te laten en mijn grenzen te verleggen. Ik voel me nu veel vrijer en er is meer ruimte gekomen voor positieve gedachten en gevoelens, en vooral voor acceptatie van mezelf. Ik voel me nu veel gelukkiger!"

Eline

"Aafke, jij hebt de cirkel kunnen doorbreken en de route naar mijzelf weer open gezet. Met jouw hulp ben ik weer in contact gekomen met mezelf en ben ik mezelf beter gaan begrijpen en waarderen. De inzet van de diverse technieken waren soms confronterend maar ontzettend raak! De tips die je hebt meegegeven zijn makkelijk toe te passen in de dagelijkse praktijk. Ontzettend fijn!! Je bent toegankelijk, deskundig, eerlijk, ‘down to earth’ en praktisch. Dat waardeer ik erg.' “Is dit liefdevol voor mij?” is een vraag die ik mij op gepaste momenten blijf stellen. Coaching bij jou was zeker ‘liefdevol voor mij’! Dank daarvoor!"

Patricia

"Bij Aafke ervaar ik een gevoel van thuiskomen, omdat ik me zo begrepen voel. Dit geeft mij veel rust. Ik heb nu meer contact met mijn eigen basis en inzicht in mijn patronen en valkuilen."

P.