Professionele begeleiding bij hoogsensitiviteit, stress, burn-out en angst

Ondersteuning bij hooggevoeligheid in Zwolle

Ondersteuning bij hooggevoeligheid in Zwolle

Ben je op zoek naar professionele ondersteuning bij hooggevoeligheid in Zwolle? Ben jij een HSP (Hoog Sensitief Persoon) of denk je dat je het bent? Ik help je graag verder. Door mijn ruime ervaring als HSP coach geef ik je graag de juiste inzichten en praktische handvatten, zodat je leert met je hoogsensitiviteit om te gaan, het te omarmen en als een positieve eigenschap te ervaren. Het resultaat is dat je meer rust, geluk en zelfvertrouwen krijgt.Vraag een gratis intakegesprek aan

Als je hooggevoelig bent kun je dit als een last ervaren. In veel gevallen wordt dat veroorzaakt omdat je te veel signalen en prikkels opvangt vanuit je leefomgeving. Een hoogsensitief persoon verwerkt deze prikkels dieper dan mensen die niet hooggevoelig zijn. Misschien ben je jezelf gaan beschermen tegen alle indrukken en gevoelens die zo diep bij je binnenkomen en heb je jezelf afgesloten. Je kunt bijvoorbeeld in je hoofd zijn gaan zitten, zoals we dat noemen. Je denkt veel en hebt te weinig contact met je lichaam, en de signalen die je lichaam geeft.

Het gevolg kan zijn dat je je aan gaat passen aan anderen, vaak ten koste van jezelf. Je raakt het vertrouwen in jezelf kwijt, wordt onzeker en je legt de lat voor jezelf regelmatig te hoog. Je bent bang dat je iets niet aankunt of voor wat anderen van je vinden. Dit kan voor onrust, onvrede, spanningen of stress zorgen, welke op den duur allerlei vervelende mentale en fysieke klachten kunnen geven.

Toch is dit niet nodig. Binnen mijn praktijk werk ik met EFT, wat staat voor Emotional Freedom Techniques. Deze techniek zorgt ervoor dat je jouw angst, emoties of stress snel en effectief kunt reduceren.


EFT voor hooggevoeligheid omgeving Zwolle

EFT is een simpele techniek die je makkelijk zelf aan kunt leren. Het zorgt ervoor dat de prikkels en de overbelasting, die je regelmatig ervaart als je hoogsensitief bent, kunt verzachten. Daardoor ervaar je meer rust en ruimte in je hoofd en in je lichaam. Je ontdekt ook welke lading, afkomstig uit een andere periode van je leven, je huidige gevoel kan beïnvloeden. Dit kan een trauma zijn, of wat voor gebeurtenis ook. Met EFT haal je de lading er van af zodat het geen invloed meer heeft op je huidige gevoel. Je gaat je beter voelen, lichter en rustiger.

Het resultaat van deze specifieke HSP-coaching is dat vermoeidheid, angst, stress of somberheid niet langer jouw leven gaan beheersen. Je durft contact te maken met je gevoel in plaats van alleen in je hoofd te zitten. Je gaat weer leven in plaats van overleven. Je zelfvertrouwen zal groeien, je krijgt meer contact met je kern en durft meer op je intuïtie, die bij hooggevoelige mensen vaak goed aanwezig is, te vertrouwen.

Als je ondersteuning nodig hebt bij je hooggevoeligheid sta ik graag voor je klaar. Door mijn ruime ervaring en mijn eigen hooggevoeligheid kan ik je voorzien van de handvatten die je nodig hebt. Je leert je HSP-zijn accepteren en gebruiken als jouw eigen unieke kracht. Zo is hoogsensitiviteit geen belemmering meer, maar juist een prachtige en sterke eigenschap. 

Heb je interesse? Neem contact met mij op voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. Ook als je buiten Zwolle woont is HSP coaching of EFT mogelijk via beeldbellen.

Maak een gratis afspraak

Herken je jezelf hierin en wil je graag wat hulp bij je eigen proces? Maak een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek.

Vraag een gratis intakegesprek aan


Aanmelden voor de nieuwsbrief

Nu aanmelden