Professionele begeleiding bij hoogsensitiviteit, stress, burn-out en angst

Over mij

Visie en houding
Ik ervaar het als rijkdom dat ik mensen mag begeleiden op hun levenspad. Ik geloof dat de mogelijkheden en unieke talenten van ieder mens al aanwezig zijn. Soms heb je alleen even iemand nodig die jou helpt ze te vinden.

Wat je van mij kunt verwachten is een gelijkwaardige en nieuwsgierige houding. Ik ben enthousiast, doortastend en soms ook confronterend. Ik geloof in mensen en ben altijd op zoek naar de uniciteit van iemand. Ik motiveer je om te zoeken naar je eigen antwoorden maar ik laat je niet zwemmen.

In de loop van mijn leven ben ik erachter gekomen dat ik hoogsensitief ben en me goed af kan stemmen op de ander. Voor de (hoogsensitieve) mensen die bij me komen is het vaak fijn dat ze merken dat ze door mij worden begrepen en niet worden veroordeeld. 

Opleidingen en werkervaring
Ik heb inmiddels veel ervaring met allerlei methoden op het gebied van hulpverlening, coaching en persoonlijke ontwikkeling waar ik uit kan putten. In mijn opleiding tot muziektherapeut noemden ze dat 'eclectisch werken', wat ik interpreteerde als 'dan doe je dus maar wat'. Maar nu weet ik dat het juist een groot voordeel is dat ik zoveel 'gereedschap' tot mijn beschikking heb, zodat ik jou een traject aan kan bieden dat voor jou passend is en op maat gesneden.

Voorafgaand en tijdens het voeren van mijn eigen praktijk, nu ruim 20 jaar, heb ik verschillende opleidingen gevolgd en ervaring opgedaan op werkplekken met uiteenlopende doelgroepen. Ik ben hoboïst, hobodocent, gespecialiseerd muziektherapeut, EFT-therapeut en coach en ik heb opleidingen gevolgd op het gebied van schematherapie, EFT, coaching, mindfulness, meditatie, ademhaling, voeding, hoogsensitiviteit, spiritualiteit en behandelingen met frequenties en energieën: Fonoforese, Access Bars, Energetisch Management en Healing. Ik ben 15 jaar werkzaam geweest als gespecialiseerd muziektherapeut bij een GGZ instelling, en heb daar veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van vrijwel alle psychische problemen die mensen kunnen hebben.

Je kunt meer over mij lezen in mijn blog: https://www.dathebiknoualtijd.nl/hoe-ik-angst-en-somberheid-overwon/111/32/.

Aafke de Vries


Neem gerust contact met mij op Contact

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Nu aanmelden