Over mij

Ik ervaar het als rijkdom dat ik mensen mag begeleiden op hun levenspad. Ik doe het met veel plezier en ik krijg er vaak veel energie van. Ik geloof dat de mogelijkheden en unieke talenten van ieder mens al aanwezig zijn. Soms heb je alleen even iemand nodig die jou helpt ze te vinden.

Wat je van mij kunt verwachten is een gelijkwaardige en nieuwsgierige houding. Ik ben enthousiast, doortastend en soms ook confronterend. Ik geloof in mensen en ben altijd op zoek naar de uniciteit van iemand. Ik motiveer je om te zoeken naar je eigen antwoorden maar ik laat je niet zwemmen.

Ik heb inmiddels veel ervaring met allerlei methoden op het gebied van hulpverlening, coaching en persoonlijke ontwikkeling waar ik uit kan putten. In mijn opleiding tot muziektherapeut noemden ze dat 'eclectisch werken', wat ik interpreteerde als 'dan doe je dus maar wat'. Maar inmiddels weet ik dat het juist een groot voordeel is dat ik zoveel 'gereedschap' tot mijn beschikking heb, zodat ik jou een traject aan kan bieden dat voor jou passend is en op maat gesneden.

In de loop van mijn leven ben ik erachter gekomen dat ik hoogsensitief ben en me goed af kan stemmen op de ander. Voor de (hoogsensitieve) mensen die bij me komen is het vaak fijn dat ze merken dat ze door mij worden begrepen en niet worden veroordeeld. 
 
Voorafgaand en tijdens het voeren van mijn eigen praktijk, nu ruim 20 jaar, heb ik verschillende opleidingen gevolgd en ervaring opgedaan op werkplekken met uiteenlopende doelgroepen. Ik ben hoboïst, hobodocent, gespecialiseerd muziektherapeut, EFT-therapeut en coach en ik heb opleidingen gevolgd op het gebied van schematherapie, EFT, coaching, mindfulness, meditatie, ademhaling, voeding, hoogsensitiviteit, spiritualiteit en behandelingen met frequenties en energieën: Fonoforese, Access Bars en Energetisch Management.

Sinds 13 jaar ben ik werkzaam bij Dimence als gespecialiseerd muziektherapeut in de verslavingspsychiatrie en de afdeling bipolaire en psychotische stoornissen, en voorheen bij de psychotherapeutische behandeling voor mensen met persoonlijkheidsstoornissen en de afdeling voor ontwikkelingsstoornissen.

Aanmelden voor de nieuwsbrief