Professionele begeleiding bij hoogsensitiviteit, stress, burn-out en angst

Tips & Reviews

Reviews
Mijn eerste ervaring met een coach en meteen een super goede :-) Aafke oordeelt niet en laat je in je waarde. Superfijn en daardoor durf je je ook open te stellen. EFT, briljant. Fijn ook dat je leert hoe je het zelf toe kunt passen in stressvolle situaties. Ik heb er zelfs vanmorgen de verdoving bij de tandarts mee overleefd lol. En Aafke is een waardevolle gesprekspartner om voor jezelf de boel wat op een rijtje te krijgen. Een aanrader!
Cornelie

Aafke heeft ontzettend veel mensenkennis en ‘prikt’ door je heen. Ze legde bij mij in de eerste sessie direct de vinger op de zere plek. Heel bijzonder. 
Het voelt vertrouwd om met haar te praten, in een prettige setting.
Door de gesprekken, oefeningen en tips kan ik beter omgaan met mijn hoogsensitiviteit en heb ik meer inzicht gekregen in hoe ik in elkaar zit. Dank daarvoor!
E.T.


Aan het begin en tijdens mijn burn-out heb ik een aantal sessies bij Aafke gevolgd. Dankzij EFT ben ik snel van mijn belemmerende angsten afgekomen. Ook heb ik veel geleerd over ademhaling, mindfulness en rust vinden. Ik merk dat ik hierdoor weer veel meer innerlijke rust heb gevonden. Aafke heeft snel door wie je bent en wat je nodig hebt, hierdoor zijn alle sessies heel effectief. 
Melanie 

Voor mij is Aafke gewoon een prettig mens en therapeut. Dit omdat ze veel menselijkheid (of hoe je dat ook moet noemen) in het contact laat zijn. Voor mij is dit belangrijk omdat ik hierdoor mezelf kan zijn. En alleen als ik op dat punt ben kan ik stappen maken en gaat dit soms sneller dan van te voren gedacht. Ook vind ik het heel prettig dat ik hele concrete tips kreeg waar ik meteen mee aan de slag kon en nog steeds bijna dagelijks toe pas. Mocht ik weer een stapje verder zijn en wat hulp kunnen gebruiken dan zal ik niet aarzelen weer een afspraak te maken. 
Eline

Aafke heeft een fijne manier van aanpak. Ze geeft je een persoonlijk inzicht, en werkt samen met je aan een passende en doelgerichte training.
Ria

Aafke mixt en matcht gedegen vakkennis, ervaring en een grote dosis sensitiviteit om tot een persoonlijk en passend hulp-pakketje te komen. Ze is creatief en doortastend en weet op een speelse manier tot de kern te komen.
Kim

Dankzij de hulp en tips van Aafke ben ik weer een stap dichter bij mezelf gekomen. Het was een fijne ervaring.
Alied

Met EFT legde Aafke heel snel de vinger op de zere (psychische) plek. Door het tappen voelde ik gelijk dat ik vanaf dat moment anders met emoties om kon gaan. Waar ik altijd naar suiker greep om gevoelens te dempen, voel ik nu dat het een signaal is om aandacht te geven aan mijn negatieve emotie, op een gezonde manier. Dit lukt steeds beter! Ik kan het iedereen aanbevelen, het raakt de kern van je gedrag zonder dat het heel heftig is.  
Karin

Aafke door jou is mijn leven zoveel fijner geworden. Je leerde mij om milder te zijn voor mezelf, om te gaan met mijn hoogsensitiviteit, waarom ik reageer als ik ergens door geraakt wordt. Kortom: wat ben ik blij jou als therapeut getroffen te hebben. Jouw begrip, empathie en oprechte aandacht en zorg hebben mij zoveel goed gedaan en het besef gegeven dat ik er mag zijn.
Anne

Aafke als coach ervaar ik als laagdrempelig, veilig, flexibel, deskundig, soms confronterend maar met een eerlijke en hulpvaardige benadering naar de cliënt.
Rolf

Als ik bij jou kom dan kom ik weer in contact met mezelf en kan ik weer verder. Ik voel me er altijd beter door.
Fer

Door de coaching bij Dathebiknoualtijd lukt het mij om mijn negatieve overtuigingen los te laten en mijn grenzen te verleggen. Ik voel me nu veel vrijer en er is meer ruimte gekomen voor positieve gedachten en gevoelens, en vooral voor acceptatie van mezelf. Ik voel me nu veel gelukkiger!
Eline


Aafke, jij hebt de cirkel kunnen doorbreken en de route naar mijzelf weer open gezet. Met jouw hulp ben ik weer in contact gekomen met mezelf en ben ik mezelf beter gaan begrijpen en waarderen.
De inzet van de diverse technieken waren soms confronterend maar ontzettend raak! De tips die je hebt meegegeven zijn makkelijk toe te passen in de dagelijkse praktijk. Ontzettend fijn!!
Je bent toegankelijk, deskundig, eerlijk, ‘down to earth’ en praktisch. Dat waardeer ik erg.'
“Is dit liefdevol voor mij?” is een vraag die ik mij op gepaste momenten blijf stellen.
Coaching bij jou was zeker ‘liefdevol voor mij’!
Dank daarvoor!
Patricia


Ik kwam gespannen en onrustig bij Aafke binnen. Ik wist ook niet goed om te gaan met m'n hooggevoeligheid. Aafke heeft me in korte tijd heel veel geleerd waardoor ik ook in korte tijd meer energie en rust heb gekregen. Mede door de oefeningen die ik ook thuis of op andere plekken kan doen wanneer ik me gespannen of onrustig voel. Aafke is een heel prettig iemand, soms confronterend maar altijd liefdevol en niet-oordelend. Dit was echt een kadootje voor mezelf en kan het iedereen aanraden!
M.

"Na 30 jaar eindelijk van mijn paniek en dwang af. Ik ben nu een gelukkiger mens."
Henk

Bij Aafke ervaar ik een gevoel van thuiskomen, omdat ik me zo begrepen voel. Dit geeft mij veel rust. Ik heb nu meer contact met mijn eigen basis en inzicht in mijn patronen en valkuilen.
P.

Bij een eerdere coach ben ik vroegtijdig afgehaakt, maar bij jou blijf ik nog steeds komen. En het helpt!
O.

Omdat ik sinds mijn kindertijd na een aantal nare ervaringen erg bang voor dokters en ziekenhuizen was geworden, en inmiddels een operatie in het vooruitzicht had, ben ik bij Aafke terecht gekomen voor EFT. Ik hoopte dat dit zou helpen tegen de enorme paniek die telkens in mij  hoofd en mijn lijf schoot elke keer dat ik er zelfs maar aan dacht. Ook wilde ik in het algemeen wat rustiger in het leven staan. 
Met dank aan de techniek die ik onder de deskundige begeleiding van Aafke aanleerde, kon ik mijn stress en angst steeds beter zelf regelen. Ik kreeg de handvatten om zelf het heft in handen te nemen, en me niet meer te laten overdonderen door alles wat in een ziekenhuis gebeurt.  Het voelde alsof ik de controle terug kreeg. Ook weet ik nu hoe ik door EFT de stress weer kan laten zakken als het te hoog oploopt. 
De operatie ging goed, ook al was ik nog steeds angstig. Maar mijn angst was nu wel te hanteren terwijl dit eerder zeker niet zo was. Vlak erna ben ik met een breuk weer in het ziekenhuis beland en ben ik wonderbaarlijk ontspannen door het geheel heengekomen. Vlak erna nog een keer op controle en toen had ik er helaas wel weer stress en wat paniek door, maar toen voelde ik me lichamelijk ook slecht en  dat hielp natuurlijk niet. 
Toch heb ik er nu veel meer vertrouwen in dat ik de zaken met dokters en ziekenhuizen veel beter kan hanteren dan ik eerder kon. De gigantische paniek is veranderd in stress die te hanteren is. 
Ik ben dan ook heel erg blij met de EFT die Aafke me aangeleerd heeft en die ik in de toekomst kan blijven gebruiken. 
Verder merk ik vooral dat ik in het algemeen veel en veel rustiger in het leven sta en mijn eigen grenzen veel beter kan en durf af te bakenen. Kortom: grote winst op veel gebieden!
HildeWebsites en Social Media:
www.ikbv.nl 
www.coacheszwolle.nl
www.hoogsensitief.nu
www.bewustzwolle.nl
www.stichting-eft.nl

Instagram: willekedrawings Artikelen:

Hoogsensitiviteit - In het artikel ‘Mensen met hoogsensitiviteit pikken veel meer op’ wordt verteld over wetenschappelijk onderzoek van Elke van Hoof naar hoogsensitiviteit.

Tijdschriften:
HSP Magazine
EOS Psyche & Brein

Boeken:
'De Keuze' van Edith Eger
'Hoogsensitiviteit in het dagelijks leven' van Ilse Sand
'Hooggevoeligheid en stress' van Susan Marletta Hart
'Wat als dit de hemel is?' van Anita Moorjani
'De keuze' van Edith Eva Eger
'Waarom is niet iedereen zo liefdevol als jij?' van Helena Scheper
'Het energieke vrouwen voedingskompas' van Marjolein Dubbers
'Licht op schaduw' van Debbie Ford
'Solliciteren voor starters' van Hanneke van Stigt Thans
'Als alles verandert, verander dan alles' van Neale Donald Walsch

Download gratis een uitgebreide lijst met kenmerken van hoogsensitiviteit en tips hoe ermee om te gaan:

Download gratis HSP-tipsVideo's:

Over EFT:Dit is een fascinerende video met de celbioloog Bruce Lipton. Hij bespreekt hierin:
- Waarom positief denken alleen niet voldoende is om veranderingen in je leven te kunnen bewerkstelligen.
- Hoe de onbewuste programmering, welke we in onze vroege kinderjaren hebben ondergaan, ons leven tot op de dag van vandaag beïnvloedt, en hoe je vrij kunt komen van die programmering (overtuigingen, angsten en beperkende gedachten).
- Hoe ons onderbewustzijn bij de meeste mensen 95% van de dag aan het stuur zit en ons gedrag en beslissingen beïnvloedt, terwijl wij in de veronderstelling leven dat we hoofdzakelijk met ons rationele bewustzijn onze weg in het leven bepalen.


Hieronder een super interessant filmpje van Joe Dispenza, over hoe je kunt leren meer de creator van je leven te zijn i.p.v. vast te blijven zitten in patronen of slechts te reageren op alles wat jou overkomt:

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Nu aanmelden