Ga mee wandelen in een eeuwenoud bos. 

Wandelochtenden voor HSP’s

We wandelen in het eeuwenoude bos van landgoed Molecaten. Het grootste deel van de wandeling zal in stilte zijn, en dit wordt afgewisseld met een aantal oefeningen, die gericht zijn op contact maken met jezelf, het rustiger maken van je hoofd en meer in je lijf komen. Onderwerpen van de oefeningen kunnen zijn:

  • stilte
  • ademhaling
  • vertragen
  • contact maken met je lichaam
  • mindfulness
  • je eigen ruimte voelen
  • de natuur
  • gronding of aarding

Er zal ook ruimte zijn om ervaringen uit te wisselen, of om in contact te komen met elkaar, alleen als je dat zelf wilt. Regelmatig hoor ik van hooggevoelige mensen dat ze zich eenzaam voelen en graag gelijkgestemden zouden willen ontmoeten. Dit zou een gelegenheid kunnen zijn waarbij dat kan.

Het tijdstip is van 10.00 tot 12.00 uur. De startlocatie is bij herberg Molecaten in Hattem. Je kunt daar gratis parkeren. Ik vraag een donatie voor de wandeling, waarbij je het bedrag zelf mag bepalen, startend vanaf €7,50.

We wandelen op:
maandag 27 juni 2022

Tijdstip:
10.00 – 12.00 uur

Start- en eindpunt:
Herberg Molecaten in Hattem
Dit is aan het einde van de Koeweg, dus nog voorbij de camping. Je kunt daar gratis parkeren.

Kosten:
Zelf te bepalen vanaf minimaal €7,50.

Als je mee wilt doen, meld je dan aan via onderstaande knop. Vermeld even de datum of data erbij waarop je wilt komen. Je mag zelf bepalen hoe vaak je komt.

Tot gauw!

Vul hieronder je gegevens in en vermeld de datum waarop je wilt komen

Mijn Missie

Het is mijn missie om hooggevoelige mensen te helpen gelukkiger te worden met zichzelf. Dat ze meer zelfvertrouwen krijgen en zich niet, ten koste van zichzelf, aan blijven passen. En dat ze zich realiseren dat hun perfectionisme vaak voortkomt uit een angst voor afwijzing, maar dat die afwijzing niet meer zoveel invloed heeft als ze zichzelf goedkeuren. Ik word elke keer blij als iemand liefdevoller is geworden voor zichzelf.

Dit zeggen mijn klanten

"Mijn eerste ervaring met een coach en meteen een super goede 🙂 Aafke oordeelt niet en laat je in je waarde. Superfijn en daardoor durf je je ook open te stellen. EFT, briljant. Fijn ook dat je leert hoe je het zelf toe kunt passen in stressvolle situaties. Ik heb er zelfs vanmorgen de verdoving bij de tandarts mee overleefd lol. En Aafke is een waardevolle gesprekspartner om voor jezelf de boel wat op een rijtje te krijgen. Een aanrader!"

C.

"Aafke heeft ontzettend veel mensenkennis en ‘prikt’ door je heen. Ze legde bij mij in de eerste sessie direct de vinger op de zere plek. Heel bijzonder. Het voelt vertrouwd om met haar te praten, in een prettige setting. Door de gesprekken, oefeningen en tips kan ik beter met mijn hoogsensitiviteit omgaan en heb ik meer inzicht gekregen in hoe ik in elkaar zit. Dank daarvoor!"

E.T.

Aan het begin en tijdens mijn burn-out heb ik een aantal sessies bij Aafke gevolgd. Dankzij EFT ben ik snel van mijn belemmerende angsten afgekomen. Ook heb ik veel geleerd over ademhaling, mindfulness en rust vinden. Ik merk dat ik hierdoor weer veel meer innerlijke rust heb gevonden. Aafke heeft snel door wie je bent en wat je nodig hebt, hierdoor zijn alle sessies heel effectief. "

Melanie

"Aafke mixt en matcht gedegen vakkennis, ervaring en een grote dosis sensitiviteit om tot een persoonlijk en passend hulp-pakketje te komen. Ze is creatief en doortastend en weet op een speelse manier tot de kern te komen."

Kim

"Aafke als coach ervaar ik als laagdrempelig, veilig, flexibel, deskundig, soms confronterend maar met een eerlijke en hulpvaardige benadering naar de cliënt."

Rolf

"Door de coaching bij Dathebiknoualtijd lukt het mij om mijn negatieve overtuigingen los te laten en mijn grenzen te verleggen. Ik voel me nu veel vrijer en er is meer ruimte gekomen voor positieve gedachten en gevoelens, en vooral voor acceptatie van mezelf. Ik voel me nu veel gelukkiger!"

Eline

"Aafke, jij hebt de cirkel kunnen doorbreken en de route naar mijzelf weer open gezet. Met jouw hulp ben ik weer in contact gekomen met mezelf en ben ik mezelf beter gaan begrijpen en waarderen. De inzet van de diverse technieken waren soms confronterend maar ontzettend raak! De tips die je hebt meegegeven zijn makkelijk toe te passen in de dagelijkse praktijk. Ontzettend fijn!! Je bent toegankelijk, deskundig, eerlijk, ‘down to earth’ en praktisch. Dat waardeer ik erg.' “Is dit liefdevol voor mij?” is een vraag die ik mij op gepaste momenten blijf stellen. Coaching bij jou was zeker ‘liefdevol voor mij’! Dank daarvoor!"

Patricia

"Bij Aafke ervaar ik een gevoel van thuiskomen, omdat ik me zo begrepen voel. Dit geeft mij veel rust. Ik heb nu meer contact met mijn eigen basis en inzicht in mijn patronen en valkuilen."

P.