Professionele begeleiding bij hoogsensitiviteit, stress, burn-out en angst

Workshops

Wandelochtenden voor HSP's

Ja, ik meld me aan!   

Graag laat ik jullie weten dat de wandelochtenden voor mensen die hoogsensitief zijn weer van start gaan. Het is weer toegestaan om met meerdere mensen bij elkaar te zijn in de buitenlucht. 

We wandelen in het eeuwenoude bos van landgoed Molecaten. Het grootste deel van de wandeling zal in stilte zijn, en dit wordt afgewisseld met een aantal oefeningen, die gericht zijn op contact maken met jezelf, het rustiger maken van je hoofd en meer in je lijf komen. Onderwerpen van de oefeningen kunnen zijn:

- stilte
- ademhaling
- vertragen 
- contact maken met je lichaam
- mindfulness
- je eigen ruimte voelen
- de natuur
- gronding of aarding

Er zal ook ruimte zijn om ervaringen uit te wisselen, of om in contact te komen met elkaar, alleen als je dat zelf wilt. Regelmatig hoor ik van hooggevoelige mensen dat ze zich eenzaam voelen en graag gelijkgestemden zouden willen ontmoeten. Dit zou een gelegenheid kunnen zijn waarbij dat kan.

De eerstvolgende data zijn 7 juni, 8 juni, 16 juni, 6 juli, 7 juli, 12 juli. Het tijdstip is van 10.00 tot 12.00 uur. De startlocatie is bij herberg Molecaten in Hattem. Je kunt daar gratis parkeren. Ik vraag een donatie voor de wandeling, waarbij je het bedrag zelf mag bepalen, startend vanaf €7,50.

Eerstvolgende data 2021:
maandag 12 juli
maandag 30 augustus
dinsdag 31 augustus
donderdag 9 september

Tijdstip:
10.00 - 12.00 uur

Start- en eindpunt:
Herberg Molecaten in Hattem
Dit is aan het einde van de Koeweg, dus nog voorbij de camping. Je kunt daar gratis parkeren.

Kosten:
Zelf te bepalen vanaf minimaal €7,50.

Als je mee wilt doen, meld je dan aan via onderstaande knop. Vermeld even de datum of data erbij waarop je wilt komen. Je mag zelf bepalen hoe vaak je komt.


Tot gauw!

Ja, ik meld me aan!Live Klankmeditatie

 

Ga ontspannen je weekend in door deze geleide meditatie met ondersteuning van klankschalen en muziek

Klaas Klein en ik geven binnenkort de eerste live klankmeditaties in het gebouw van Bodylifeplan van Marian van Ast. De eerste 2 keer zijn het try outs en vragen we als vergoeding alleen feedback van de deelnemers.
De klankmeditatie zal ongeveer een uur duren en zal je begeleiden bij het waarnemen van je fysieke lichaam, je emotionele lichaam, je mentale lichaam en je spirituele lichaam. Gesproken woorden worden ondersteund door klankschalen, en afgewisseld met ontspannende muziek op bijzondere instrumenten. Het doel is om heerlijk te ontspannen en contact te maken met jezelf. Wij zien het dan ook als een cadeautje aan jezelf.

De info op een rijtje:

Wat: Try outs in ruil voor feedback

Wie: Volwassenen, max. 10 per avond

Wanneer: nog te bepalen, momenteel zomerstop

Waar: Bodylifeplan, Van Karnebeekstraat 48, Zwolle

Meenemen: Matje, kussen, dekentje, water

Uitvoerenden: Klaas Klein (klankwerker, muzikant en muziektherapeut) en Aafke de Vries (musicus en muziektherapeut)


Wil je een klankmeditatie bijwonen, meld je dan aan via onderstaande knop en vermeld erbij op welke avond je zou willen komen. Er kunnen maximaal 10 mensen deelnemen per avond.

Ja, ik meld me aan!


Aanmelden voor de nieuwsbrief