Professionele begeleiding bij hoogsensitiviteit, stress, burn-out en angst

Workshops

Wandelochtenden voor HSP's

Ja, ik meld me aan!   

Graag laat ik jullie weten dat de wandelochtenden voor mensen die hoogsensitief zijn weer van start gaan. Het is weer toegestaan om met meerdere mensen bij elkaar te zijn in de buitenlucht. 

We wandelen in het eeuwenoude bos van landgoed Molecaten. Het grootste deel van de wandeling zal in stilte zijn, en dit wordt afgewisseld met een aantal oefeningen, die gericht zijn op contact maken met jezelf, het rustiger maken van je hoofd en meer in je lijf komen. Onderwerpen van de oefeningen kunnen zijn:

- stilte
- ademhaling
- vertragen 
- contact maken met je lichaam
- mindfulness
- je eigen ruimte voelen
- de natuur
- gronding of aarding

Er zal ook ruimte zijn om ervaringen uit te wisselen, of om in contact te komen met elkaar, alleen als je dat zelf wilt. Regelmatig hoor ik van hooggevoelige mensen dat ze zich eenzaam voelen en graag gelijkgestemden zouden willen ontmoeten. Dit zou een gelegenheid kunnen zijn waarbij dat kan.

De eerstvolgende data zijn 30 en 31 augustus, en 9 september. Het tijdstip is van 10.00 tot 12.00 uur. De startlocatie is bij herberg Molecaten in Hattem. Je kunt daar gratis parkeren. Ik vraag een donatie voor de wandeling, waarbij je het bedrag zelf mag bepalen, startend vanaf €7,50.

Eerstvolgende data 2021 en 2022:
maandag 28 februari
maandag 4 april
woensdag 6 april
dinsdag 10 mei
donderdag 12 mei

Tijdstip:
10.00 - 12.00 uur

Start- en eindpunt:
Herberg Molecaten in Hattem
Dit is aan het einde van de Koeweg, dus nog voorbij de camping. Je kunt daar gratis parkeren.

Kosten:
Zelf te bepalen vanaf minimaal €7,50.

Als je mee wilt doen, meld je dan aan via onderstaande knop. Vermeld even de datum of data erbij waarop je wilt komen. Je mag zelf bepalen hoe vaak je komt.


Tot gauw!

Ja, ik meld me aan! 

 
Aanmelden voor de nieuwsbrief

Nu aanmelden