Workshops

Bij Dat heb ik nou altijd kun je deelnemen aan de Stroomdagen en Stroomweekenden. Daarnaast zijn er workshopdagen samen met Marleen van den Hout en Katharine Hone. Informatie hierover volgt, voor data klik hier.

Een Stroomdag is een heerlijke een workshop waarin alles wat vastzit weer mag gaan stromen. Spanningen zakken, emoties mogen gevoeld en opgelost worden, negatieve overtuigingen worden ontmaskerd of fysieke klachten kunnen verminderen. Je leert eenvoudige technieken aan die je thuis ook kunt toepassen. We werken iedere keer met een thema waarop we ons focussen, maar de rode draad blijft stromen. Het resultaat is dat je je vrijer, lichter en gelukkiger gaat voelen, meer inzicht krijgt in je patronen en meer contact krijgt met je eigen kracht en energie.

De Stroomdagen zijn bedoeld voor volwassenen en we werken in een groep van maximaal 15 mensen. Een vast terugkomend onderdeel is EFT, aangevuld met fysieke oefeningen zoals ademhaling, stem, yoga, maar ook mindfulness en meditatie. Met EFT werken we aan een specifiek probleem van jou zonder dat je het hoeft te delen. EFT werkt ook als je niks over je klacht of probleem vertelt.

In een Stroomweekend kun je meer verdieping bereiken wat een heel duurzaam effect geeft. Je kunt blokkades ontdekken en opheffen en leren hoe je je levensenergie stromende kunt houden. Je voelt je sterker en krijgt meer zelfvertrouwen, je wordt vrijer en energieker. De weekenden geef ik samen met Donalda Hup, die o.a. Do-in en Dru Yoga lessen verzorgt. Deze vormen van yoga bevorderen onder meer je innerlijke kracht, je emotionele weerbaarheid, het stromen van je energie en het verlagen van je stressniveau. Voor meer informatie hierover kun je kijken op www.donaldahup.nl.

Voor data klik hier.

Programma Stroomdag:
09.30  inloop met koffie en thee
10.00  introductie en eerste oefening (lichaam, stem)
11.00  koffie en thee
11.15  EFT en Hoogsensitiviteit
12.15  lunchpauze
13.00  oefening (ademhaling)
13.30  EFT en Hoogsensitiviteit
14.30  koffie en thee
15.00  vragen, oefening (mantra of meditatie)
15.30  einde

De kosten voor deze dag zijn €75,- per persoon; als je met z'n tweeën komt betaalt de 2e persoon €37,50. 
Geef je op via info@dathebiknoualtijd.nl of via 0615300685.

Aanmelden voor de nieuwsbrief