Coach in Zwolle

Coach in Zwolle
Mijn naam is Aafke de Vries en ik ben een ervaren coach in Zwolle. 

Ik ben gespecialiseerd in het coachen van mensen die een burn-out hebben, of last hebben van angst, overbelasting en stress.

Daarnaast ben je bij mij ook van harte welkom voor HSP-coaching in Zwolle. HSP staat voor Hoog Sensitief Persoon.

Hoogsensitiviteit, burn-out, stress en angst
Veel hoogsensitieve personen hebben last van angst, overbelasting en stress, alsook van somberheid, onzekerheid of heftige emoties.

Samen met jou onderzoeken we welke patronen of gebeurtenissen daaraan ten grondslag liggen en wat we eraan kunnen doen. 

Volledig in balans zijn is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Dit kan uiteenlopende oorzaken hebben.

Zo kan het zijn dat je een laag zelfbeeld hebt gecreëerd door gebeurtenissen in het verleden, dat je onrust en stress ervaart of jezelf angstig of somber voelt, met of zonder een aanwijsbare reden.

Misschien loopt je relatie niet goed of moet je teveel ballen in de lucht houden. Je zit niet lekker in je vel en bent niet in balans, wat een negatief effect heeft op jouw kwaliteit van leven.

Het belemmert je in je dagelijkse bezigheden waardoor je niet kunt zijn wie je eigenlijk bent. Je kunt het gevoel hebben anders te zijn dan anderen, er niet helemaal bij te horen of niet begrepen te worden.

Afwijzing, angst of stress hebben een nadelige uitwerking op je mentale en fysieke gezondheid. Chronische vermoeidheid, burn out, somberheid, sociaal isolement of een negatief zelfbeeld zijn vaak het gevolg.

Wat levert mijn coaching jou op?
Ik begeleid jou om tot nieuwe inzichten te komen, zodat je je meer bewust wordt van je gedrag, je patronen en je blokkades. Wat haalt jou uit balans en wat kun je doen om die balans weer te herstellen.

Tevens maak je meer contact met je mogelijkheden, je kracht en je verlangens. Je krijgt duidelijke handvatten mee om er zelf mee verder te kunnen. 

Het resultaat is niet alleen dat je je vrijer gaat voelen, maar ook energieker en lichter. Angst, overbelasting en stress beheersen niet langer je leven.

Je maakt bewust keuzes zonder dat je je laat leiden door negatieve gevoelens, of je teveel aanpast aan anderen. Je ervaart meer rust en vertrouwen.

Ervaren coach in Zwolle
Als je ondersteuning nodig hebt bij je hooggevoeligheid, bij angst, overbelasting, stress, somberheid of een combinatie hiervan, kun je rekenen op mijn coaching in Zwolle.

Door mijn ruime ervaring als coach kan ik je voorzien van de inzichten en handvatten die je nodig hebt. Ook als je buiten Zwolle woont is coaching mogelijk via beeldbellen. 

Maak een gratis afspraak

Wil je graag wat hulp bij je proces? Maak een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek.