Binnen 30 minuten hersteld van overprikkeling

Met de HSP Rescue Kit

HSP Rescue Kit Aafke de Vries

Hallo! Ik ben Aafke de Vries

HSP Coach en EFT therapeut

Er is niets zo fijn als weten wat je moet doen als je stress ervaart of plotseling overweldigd wordt. De HSP Rescue Kit helpt je om snel te herstellen van overprikkeling.

Ik heb zelf vaak ervaren, dat ik thuiskwam van mijn werk met een stijf hoofd, een hoog spanningsniveau, een kort lontje, en dat het uren duurde voordat ik weer bij mezelf was. De hele avond had ik geen energie meer om nog iets anders te doen, en ook sliep ik vaker slecht dan goed.

 

Je kunt een soortgelijk effect ook ervaren na drukke sociale situaties, of als je in een omgeving bent geweest met veel lawaai. Als je thuiskomt wil je nog maar één ding: rust!

Je wilt het liefst niemand meer zien of spreken, maar dat kan lang niet altijd…

Zou het niet geweldig zijn, als je snel kunt herstellen van een drukke (werk)dag?

 

Als je hoofd en emoties tot rust komen, en je de energie van anderen kwijt bent?

Of dat je beter bij jezelf kunt blijven en meer regie hebt over je leven?

N

Ervaar rust in je hoofd

N

Zit weer lekker in je vel

N

Met een laag spanningsniveau

N

Kalmeer je emoties

N

Slaap beter

N

Heb energie voor 10!

N

Weet hoe je met overprikkeling omgaat

N

Stoor je minder aan invloeden van buitenaf

N

Voel je lichter

Als jij dit ook wilt voelen, lees deze pagina dan zorgvuldig door. Ik kan en wil je graag helpen om in balans te komen.

De HSP Rescue Kit is jouw Eerste Hulp Bij Overprikkeling.

Hoe eerder en hoe vaker jij herstelt van overprikkeling, hoe gezonder het is.

Het is dé manier om een burn-out te voorkomen.

Dit herken je vast wel

Q

Je hebt veel tijd nodig om ervaringen en indrukken te verwerken.

Q

Je bent gevoelig voor geluiden, licht, geuren, materialen, smaken of bepaalde voeding.

Q

Je hebt snel last van angst of paniek.

Q

Je hebt een druk hoofd en piekert veel.

Q

Je past je aan en staat klaar voor anderen.

Q

Je bent vatbaar voor overspannenheid of burn-out.

Q

Je bent gevoelig voor verslavingen.

Q

Je hebt moeite met slapen of wordt niet uitgerust wakker.

Q

Je hebt last van perfectionisme en bent kritisch naar jezelf en anderen.

Mijn naam is Aafke

Ik ben HSP-coach en EFT-therapeut en ik help hooggevoelige mensen om in balans te komen en af te rekenen met alsmaar terugkerende patronen.

De HSP Rescue Kit heb ik gemaakt omdat ik zelf ook regelmatig last heb van overprikkeling. Inmiddels weet ik dat het meestal sneller opgelost kan worden dan ik eerst dacht. Alleen heeft niemand mij dat verteld en daarom denk ik ook dat veel mensen dit niet weten.

Ik gun jou ook dat jij snel herstelt van overprikkeling. Daarbij is het zo, dat hoe vaker je ‘ontprikkelt’, hoe minder ernstig of chronisch de overprikkeling wordt, waarmee je een burn-out kunt voorkomen.

HSP Rescue Kit

Als je regelmatig de tools uit de HSP Rescue Kit toepast, zorg je ervoor dat je algehele spanningsniveau niet te ver oploopt, en je snel hersteld bent van overprikkeling. De tools werken door op de volgende gebieden:

Fysiek

Maak contact met je lichaam en je adem om je spanning direct te verlagen.

Emotioneel

Kalmeer je emoties en blijf beter bij jezelf.

Mentaal

Laat je hoofd al luisterend lekker tot rust komen, en je negatieve gedachten verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Energetisch

Ontdek hoe je kunt gronden of aarden en jezelf op kunt laden met nieuwe energie.

Dit krijg je

Een video met een fijne, rustige ademhalingsoefening die zorgt voor ontspanning in je lichaam en je hoofd. Gepieker stopt, negatieve gedachten worden doorbroken.

Een video waarin je ontdekt hoe je met een korte EFT-oefening (Emotional Freedom Techniques) je emoties tot rust kunt brengen.

Een mooie, professioneel gemaakte muziektrack, die je hersengolven vertraagt waardoor je lekker rustig wordt in je hoofd (Binaural Beats). Je ontspant fysiek en er komt meer ruimte voor positieve gedachten en creatieve ideeën.

Een video waarin ik je laat zien hoe je door middel van energieloopjes jezelf kunt gronden, negatieve energie af kunt voeren en jezelf op kunt laden met nieuwe energie. Hierdoor ben je beter beschermd tegen de invloeden van buitenaf, zoals sferen of emoties van anderen, en kun je beter bij jezelf blijven en zul je minder overprikkeld raken.

En deze bonus krijg je er ook bij

Een tekstbestand waarin uitgelegd wordt hoe je jezelf en een ruimte kunt gronden, zodat: je beter bij jezelf kunt blijven, je minder prikkels ervaart, jouw energie in de ruimte is, de ruimte rustig aanvoelt en jij beschermd bent tegen emoties of energieën van anderen.

Dit zeggen mijn klanten

Regelmatig doe ik even de EFT-oefening en dat helpt zó goed! Heel erg bedankt!

A.

Ik merk dat ik mezelf meer ga accepteren zoals ik ben. Het dringt steeds meer tot me door. De HSP Rescue Kit helpt me hier goed bij. Veel dank!

R.

Gelukkig heb ik jouw Rescue Kit, om te voorkomen dat ik weer helemaal vast kom te zitten in de angst en stress.

T.

Ik vind de luistertrack het fijnst. Ik merk dat ik daardoor heel diep ontspan en even nergens meer aan denk

M.

Bestel direct voor slechts 8 euro

[show_quick_checkout id="509"]

Veel gestelde vragen

Kan ik de tools onbeperkt gebruiken?

Ja

Werkt het ook als mijn fysieke spanning hoog is?

Ja, zeker de ademhalingsoefening en EFT.

Kan ik het ook toepassen voordat ik naar m’n werk ga?

Jazeker, dat is zelf aan te raden.

Moet ik ze steeds alle 4 toepassen?

Nee in principe is 1 oefening genoeg. Kies er eentje uit bij waar je het meeste last van hebt. De ademhaling werkt vooral fysiek, EFT werkt op de emoties, maar ook fysiek en mentaal, Binaural Beats werken vooral mentaal maar ook fysiek, en de energieloopjes werken op alle gebieden door. Evenals het gronden van een ruimte. Die laatste kun je ook doen als je al op je werk bent, dan grondt je je werkruimte.

Kan ik mijn huis wel gronden als er ook andere mensen wonen?

Ja dat kan prima, het zou zelfs een rustgevend effect kunnen hebben op de anderen.

Hoe lang moet ik hier mee doorgaan?

Zolang als jij het nodig hebt. Als je wat meer ondersteuning nodig hebt om structureel iets aan je leven of patroon te veranderen, dan kan ik je de HSP Balans Training aanraden.

Wat kan ik het beste doen vlak voordat ik ga slapen?

De Binaural Beats en de ademhalingsoefening.