Coaching en online trainingen

Professionele begeleiding bij hoogsensitiviteit, burn-out en angst.

Online HSP-trainingen

Ga rustig in je eigen tempo aan de slag en ontdek hoe je sneller herstelt van overprikkeling, chronische overprikkeling kunt voorkomen en beter kunt balanceren als Hoog Sensitief Persoon.

De HSP Rescue Kit is al een mooie start. Het is een klein pakket om kennis te maken met mijn manier van werken. In de HSP Balans Training pak je het echt heel grondig aan, waar je de rest van je leven profijt van zult hebben.

Coaching

Graag help ik je door middel van coaching in mijn praktijk of via beeldbellen.

Hieronder lees je daar meer over.

Online EFT-trainingen

Met EFT krijg je grip op je stress en emoties en ruim je oude pijn op.

Met het EFT Basispakket leer je via video’s en tekst eenvoudig de basis aan. In de training Grip op je gevoel met EFT ga je veel meer de diepte in en kom je bij de wortel van je stress of emoties.

We beginnen met een intakegesprek

In het (kosteloze en vrijblijvende) intakegesprek kijk ik samen met jou naar welk traject het beste bij jou en jouw vraag past. Waar loop je precies tegenaan, waarin word je uitgedaagd, waar wil je van af en wat wil je juist behalen?

Heb je tips nodig voor je hoogsensitiviteit, wil jij je gelukkiger voelen en meer (zelf)vertrouwen hebben, wil je meer rust in je hoofd en beter slapen, of wil je vrij zijn van stress, angst, negatieve emoties of nare herinneringen?

Samen kijken we welke aanpak hier het beste bij aansluit.

 

(Online) Coaching

Coaching kun je bij mij in de praktijk volgen. Als het voor jou niet mogelijk is om langs te komen dan kun je kiezen voor online begeleiding. Dit kan via  videogesprekken. In de videogesprekken is het ook mogelijk EFT-behandelingen te doen.

Tarieven:
€80,- voor een videogesprek van 60 minuten
€95,- voor een videogesprek van 75 minuten

 

Goed om te weten

Voor een (online) coachings-afspraak geldt: bij annulering binnen 24 uur voorafgaand aan de geplande sessie wordt 50% van de kosten in rekening gebracht, tenzij het duidelijk een geval van overmacht is waarom je niet kunt komen. Een intakegesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Vergoeding
Mijn sessies worden niet door de zorgverzekeringen vergoed.

Hallo! Ik ben Aafke de Vries

HSP Coach en EFT therapeut

Ik help (hoog)gevoelige mensen in balans te komen, rust te creëren in hun hoofd en grip te krijgen op hun gevoel.

Dit zeggen mijn klanten

"Mijn eerste ervaring met een coach en meteen een super goede 🙂 Aafke oordeelt niet en laat je in je waarde. Superfijn en daardoor durf je je ook open te stellen. EFT, briljant. Fijn ook dat je leert hoe je het zelf toe kunt passen in stressvolle situaties. Ik heb er zelfs vanmorgen de verdoving bij de tandarts mee overleefd lol. En Aafke is een waardevolle gesprekspartner om voor jezelf de boel wat op een rijtje te krijgen. Een aanrader!"

C.

"Aafke heeft ontzettend veel mensenkennis en ‘prikt’ door je heen. Ze legde bij mij in de eerste sessie direct de vinger op de zere plek. Heel bijzonder. Het voelt vertrouwd om met haar te praten, in een prettige setting. Door de gesprekken, oefeningen en tips kan ik beter met mijn hoogsensitiviteit omgaan en heb ik meer inzicht gekregen in hoe ik in elkaar zit. Dank daarvoor!"

E.T.

Aan het begin en tijdens mijn burn-out heb ik een aantal sessies bij Aafke gevolgd. Dankzij EFT ben ik snel van mijn belemmerende angsten afgekomen. Ook heb ik veel geleerd over ademhaling, mindfulness en rust vinden. Ik merk dat ik hierdoor weer veel meer innerlijke rust heb gevonden. Aafke heeft snel door wie je bent en wat je nodig hebt, hierdoor zijn alle sessies heel effectief. "

Melanie

"Aafke mixt en matcht gedegen vakkennis, ervaring en een grote dosis sensitiviteit om tot een persoonlijk en passend hulp-pakketje te komen. Ze is creatief en doortastend en weet op een speelse manier tot de kern te komen."

Kim

"Aafke als coach ervaar ik als laagdrempelig, veilig, flexibel, deskundig, soms confronterend maar met een eerlijke en hulpvaardige benadering naar de cliënt."

Rolf

"Door de coaching bij Dathebiknoualtijd lukt het mij om mijn negatieve overtuigingen los te laten en mijn grenzen te verleggen. Ik voel me nu veel vrijer en er is meer ruimte gekomen voor positieve gedachten en gevoelens, en vooral voor acceptatie van mezelf. Ik voel me nu veel gelukkiger!"

Eline

"Aafke, jij hebt de cirkel kunnen doorbreken en de route naar mijzelf weer open gezet. Met jouw hulp ben ik weer in contact gekomen met mezelf en ben ik mezelf beter gaan begrijpen en waarderen. De inzet van de diverse technieken waren soms confronterend maar ontzettend raak! De tips die je hebt meegegeven zijn makkelijk toe te passen in de dagelijkse praktijk. Ontzettend fijn!! Je bent toegankelijk, deskundig, eerlijk, ‘down to earth’ en praktisch. Dat waardeer ik erg.' “Is dit liefdevol voor mij?” is een vraag die ik mij op gepaste momenten blijf stellen. Coaching bij jou was zeker ‘liefdevol voor mij’! Dank daarvoor!"

Patricia

"Bij Aafke ervaar ik een gevoel van thuiskomen, omdat ik me zo begrepen voel. Dit geeft mij veel rust. Ik heb nu meer contact met mijn eigen basis en inzicht in mijn patronen en valkuilen."

P.