Ontdek zelf hoe je snel Grip op je Gevoel krijgt.

Met de online training EFT- tapping

Heb je wel eens last van 1 of meerdere van deze punten?

Q

Stress

Q

Pieker je veel?

Q

Blokkeer je soms volledig en schiet je in de vecht-vlucht-bevries-reactie?

Q

Heb je faalangst, vliegangst, angst voor de tandarts, examenvrees of een andere angst?

Q

Heb je last van negatieve emoties, herinneringen of spanningen?

Q

Blijf jij je onzeker voelen en negatief denken over jezelf?

Q

Blijven patronen zich herhalen in je leven?

Q

Heb je er al van alles aan gedaan maar blijf je je nog steeds hetzelfde voelen?

Als je niet weet wat je eraan kunt doen, dan voel jij je over 5 jaar nóg zo, of misschien wel erger.

Zou het niet geweldig zijn als je snel weet waarom je, in welke situatie dan ook, je voelt zoals je je voelt en hoe je daar verandering in aan kunt brengen? Helemaal zelf en in korte tijd, met een bewezen techniek?

N

Zit weer lekker in je vel

N

Breng zelf je gedachten, emoties en lichaam tot rust

N

Word niet meer gehinderd door saboterende overtuigingen zoals: 'ik doe het niet goed genoeg' of 'ik hoor er niet bij, ik ben anders'

N

Voel geen angst of paniek meer als dat niet nodig is

N

Maak je minder druk over wat anderen van je vinden

N

Voel meer zelfvertrouwen en accepteer jezelf zoals je bent

Mijn naam is Aafke

Ik ben HSP-coach en EFT-therapeut en ik heb deze training ontwikkeld omdat ik vind dat zoveel mogelijk mensen gebruik moeten kunnen maken van EFT. Het heeft mij persoonlijk geholpen om minder angstig en somber te worden.

Wat ik daarbij heel belangrijk vind, is dat je niet afhankelijk wordt van een therapeut, maar dat je het zelf toe leert passen. Hierdoor vergroot je zelfvertrouwen en ga je meer regie ervaren in je leven.

Ik werk meer dan 20 jaar als hulpverlener, waarvan 15 jaar in de GGZ. Hierdoor heb ik veel ervaring met vrijwel alle mogelijke mentale en emotionele problemen die er zijn.

Training Grip op je gevoel

In de training Grip op je Gevoel ontdek je hoe je EFT in kunt zetten op de momenten dat je het ‘t meest nodig hebt, om snel je emoties onder controle te krijgen of spanningen en angsten te neutraliseren.

De methode die ik in deze training gebruik is EFT (Emotional Freedom Techniques), ook wel tapping genoemd. Je klopt, of ‘tapt’, op een aantal punten op je hoofd en je lichaam. Hierdoor maak je rustgevende stoffen aan, de alarmcentrale in je hoofd komt tot rust, afvalstoffen worden afgevoerd en er vindt een blijvende verandering plaats in je onderbewustzijn. Je valt als het ware samen met jezelf. Je komt bij de stille, rustige, veilige basis, die ergens diep in jou zit.

EFT, Emotional Freedom Techniques, is een zeer effectieve, duurzame en wetenschappelijk bewezen methode waarbij je:

Invloed hebt op je spanningsniveau

Grip krijgt op je emoties

Fysiek ontspant

Beter bij jezelf kunt blijven

Minder heftig reageert op mensen of situaties

Rustiger wordt in je hoofd

Beter kunt slapen

Meer rust en overzicht ervaart in je dag

Meer vertrouwen krijgt in jezelf

Jezelf meer gaat accepteren en waarderen

Dit krijg je

5 video's met basistechnieken waarmee je al meteen spanningen en emoties kunt laten zakken en je hoofd tot rust brengt

Een video met een uitgebreide EFT-techniek om angst te neutraliseren

Een effectieve ademhalingstechniek voor diepe ontspanning

Een video met een uitgebreide EFT- techniek om negatieve overtuigingen te tackelen

Een video met een extra EFT-techniek bij acute paniek

Theorie van EFT en de werking van de amygdala, je vecht-, vlucht- en bevriessysteem

Een video met een uitgebreide EFT-techniek om rustig te blijven bij gebeurtenissen die nog gaan komen

En deze bonussen krijg je ook

Professioneel gemaakte mp3 muziektrack waardoor je hersengolven vertragen en je helemaal tot rust komt

Een video met een confronterende maar doeltreffende EFT fototechniek waarmee je milder en liefdevoller voor jezelf wordt

20% korting op een 1-op-1 EFT-sessie bij mij waarin je echt een verdiepingsslag maakt en er belangrijke kwartjes gaan vallen

Dit zeggen mijn klanten

Ik heb gister les 2 gevolgd van de cursus Grip op je gevoel, en ik voel me nu zo rustig, bij mezelf, blij en heerlijk vrij. Een sterk gevoel van intens vertrouwen in alles. Dankjewel!

Anoniem

Ik ben inmiddels zo'n maand bezig met EFT (be)oefenen en ben aangenaam verrast hoe snel en sterk het werkt! Ik zet het in bij stress en / of overprikkeling en merk direct resultaat (lichaam ontspant, ik voel de energie weer stromen). Ook jouw uitleg op papier en in de filmpjes vind ik inspirerend (en jouw rustige persoon prettig om naar te kijken en luisteren). Ik ga dus met plezier verder met de cursus!

Anoniem

Met EFT legde Aafke heel snel de vinger op de zere (psychische) plek. Door het tappen voelde ik gelijk dat ik vanaf dat moment anders met emoties om kon gaan. Waar ik altijd naar suiker greep om gevoelens te dempen, voel ik nu dat het een signaal is om aandacht te geven aan mijn negatieve emotie, op een gezonde manier. Dit lukt steeds beter! Ik kan het iedereen aanbevelen, het raakt de kern van je gedrag zonder dat het heel heftig is.

Karin

Aan het begin en tijdens mijn burn-out heb ik een aantal sessies bij Aafke gevolgd. Dankzij EFT ben ik snel van mijn belemmerende angsten afgekomen. Ook heb ik veel geleerd over ademhaling, mindfulness en rust vinden. Ik merk dat ik hierdoor weer veel meer innerlijke rust heb gevonden. Aafke heeft snel door wie je bent en wat je nodig hebt, hierdoor zijn alle sessies heel effectief.

Melanie

Aafke stelt je snel op je gemak door haar houding en legt op een prettige manier uit hoe o.a. EFT werkt. Door haar doortastende open manier van vragen stellen, kom je snel tot de kern van wat aandacht vraagt. Dit heb ik als heel prettig ervaren. Het heeft mij veel inzicht gebracht en na deze sessies en het aangaan via EFT van bepaalde gevoelens/emoties, meer lichtheid en luchtigheid in mijn leven gebracht. Het fijne is dat ik het nu goed zelf kan toe passen! Ik vind Aafke heel prettig in haar persoonlijke houding in combinatie met haar deskundigheid.

Corien

Aafke heeft mij geleerd om EFT toe te passen en daarnaast ook inzichten gegeven waarmee ik verder kan. Bijzonder en het meest leerzaam waren de momenten waarin ik kon ervaren hoe ik blokkades opwerp en waarop ze gebaseerd zijn. Het heeft me veel gebracht. Aafke werkt vanuit haar hart.

Leny

Mijn eerste ervaring met een coach en meteen een super goede 🙂 Aafke oordeelt niet en laat je in je waarde. Superfijn en daardoor durf je je ook open te stellen. EFT, briljant. Fijn ook dat je leert hoe je het zelf toe kunt passen in stressvolle situaties. Ik heb er zelfs vanmorgen de verdoving bij de tandarts mee overleefd lol. En Aafke is een waardevolle gesprekspartner om voor jezelf de boel wat op een rijtje te krijgen. Een aanrader!

C.

Omdat ik sinds mijn kindertijd na een aantal nare ervaringen erg bang voor dokters en ziekenhuizen was geworden, en inmiddels een operatie in het vooruitzicht had, ben ik bij Aafke terecht gekomen voor EFT. Ik hoopte dat dit zou helpen tegen de enorme paniek die telkens in mijn hoofd en mijn lijf schoot elke keer dat ik er zelfs maar aan dacht. Ook wilde ik in het algemeen wat rustiger in het leven staan. Met dank aan de techniek die ik onder de deskundige begeleiding van Aafke aanleerde, kon ik mijn stress en angst steeds beter zelf regelen. Ik kreeg de handvatten om zelf het heft in handen te nemen. Het voelde alsof ik de controle terug kreeg. Ook weet ik nu hoe ik door EFT de stress weer kan laten zakken als het te hoog oploopt. Ik ben dan ook heel erg blij met de EFT die Aafke me aangeleerd heeft en die ik in de toekomst kan blijven gebruiken. Verder merk ik vooral dat ik in het algemeen veel en veel rustiger in het leven sta en mijn eigen grenzen veel beter kan en durf af te bakenen. Kortom: grote winst op veel gebieden!

Hilde

Krijg vandaag nog Grip op je Gevoel!

Module 1: De basis van EFT

Module 2: Belemmerende overtuigingen (en hoe je daar mee om gaat)

Module 3: Angst en paniek

Module 4: Zenuwen voor een gebeurtenis die nog gaat komen

Een effectieve ademhalingstechniek voor diepe ontspanning

Een EFT techniek voor acute paniek

Bonus 1: Mp3 muziektrack waardoor je hersengolven vertragen en je helemaal tot rust komt

Bonus 2: Een confronterende maar doeltreffende EFT fototechniek waarmee je milder en liefdevoller voor jezelf wordt.

Bonus 3: 20% korting op een 1-op-1 EFT-sessie bij mij

Deze lessen zijn in totaal 311 euro waard maar jij betaalt slechts €97,-!

Je betaalt veilig met iDeal, je krijgt direct toegang tot de EFT-training ‘Grip op je gevoel’.

Veel gestelde vragen

Hou ik altijd toegang tot de training in de online leeromgeving?

Ja, zolang ik de training online laat staan. Ik kan op een bepaald moment bepalen dat de training niet meer actueel is of ik stop met ondernemen.

Zijn er ook situaties waarbij EFT niet werkt?

Ja, als het je aanhoudend niet lukt om fysieke of emotionele reacties waar te nemen bij jezelf. 

Kan ik deze training ook volgens als ik nog nooit EFT heb toegepast?

Ja, je leert het stap voor stap vanaf de basis.

Kan deze training helpen bij het verwerken van een trauma?

Ja dat kan. Het hangt er wel van af hoe groot het trauma is of hoe diep het zit. Als je hierover twijfelt kun je het beste even contact met mij opnemen, want dan kan het zijn dat één of meerdere aanvullende individuele sessies nodig zijn.