Ontdek zelf hoe je herstelt van overprikkeling.

Met de HSP Balans Training

Herken je hier iets in?

Q

Je hebt veel tijd nodig om ervaringen en indrukken te verwerken.

Q

Je bent gevoelig voor geluiden, licht, geuren, materialen, smaken of bepaalde voeding.

Q

Je hebt snel last van angst, paniek en piekeren of een druk hoofd.

Q

Je past je aan en staat klaar voor anderen.

Q

Sferen of emoties van anderen hebben invloed op jou.

Q

Je bent vatbaar voor overspannenheid of burn-out.

Q

Je hebt moeite met slapen of wordt niet uitgerust wakker.

Q

Je hebt last van perfectionisme en bent kritisch naar jezelf en anderen.

Q

Je bent gevoelig voor verslavingen.

Dan is de kans groot dat je hoogsensitief bent, net als ik!

Zou het niet geweldig zijn als je eenvoudige tools zou hebben om snel weer in balans te komen na stress of overprikkeling?

Zodat je weer meer energie hebt en meer kunt genieten? 

Hoe wil jij je voelen? Misschien zoals dit….

N

Zit weer lekker in je vel, met een laag spanningsniveau

N

Ervaar rust in je hoofd en slaap beter

N

Weet hoe je met overprikkeling omgaat

N

Blijf bij jezelf en stoor je minder aan invloeden van buitenaf

N

Ervaar grip op je emoties

N

Waardeer je hooggevoeligheid

N

Neem je eigen ruimte in en geef je grenzen aan

Hallo! Ik ben Aafke de Vries

HSP Coach en EFT therapeut

Toen ik jonger was bestond het woord burn-out nog niet. Ik had geen idee wat er met mij aan de hand was. Nu weet ik dat ik overprikkeld was door m’n hooggevoeligheid. En dat wil ik jou besparen.

Maak niet dezelfde fout als ik

Ik ben in mijn werkzame leven 4 keer langdurig uitgevallen. De eerste keer was het, achteraf bekeken, al een burn-out, alleen heette dat toen nog niet zo. Als je dan niet goed leert waar dat mee te maken heeft, en wat je er aan kunt doen om het te voorkomen, gebeurt het gewoon weer opnieuw.

Ik (her)kende mijn lichaamssignalen en grenzen niet, ik wist niet wat hooggevoeligheid was, of wat overprikkeling was. Ik ging na een bepaalde periode gewoon weer aan het werk. Ik was als het ware uitgerust, maar er was verder niks veranderd.

Ik stelde hoge eisen aan mezelf, voelde me verantwoordelijk voor anderen, zorgde voor anderen, paste me aan en ik had maar weinig contact met mezelf, en ging dus al snel weer voorbij aan mezelf.

Als jij dit net zo blijft doen als ik deed, dan doe je jezelf en dus ook je gezondheid geweld aan. En rol je misschien ook van de ene burn-out in de andere…

De HSP Balans Training heb ik aan de ene kant ontwikkeld als antwoord op de grote vraag naar hulp van veel hoogsensitieve cliënten die bij mij in de praktijk komen, en die uitgeput raken door hun huidige leven.

Aan de andere kant heb ik deze training gemaakt omdat ik zelf zó graag had gewild dat er zo’n training was geweest toen ik het nodig had. Ik heb er nu erg lang over gedaan om te ontdekken wat mij nou écht helpt, om me beter te voelen en niet meer in een burn-out terecht te komen.

Ik ben ruim 20 jaar werkzaam in mijn eigen praktijk en daarnaast ben ik 15 jaar werkzaam geweest in de GGZ. Ik heb inmiddels veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van vrijwel alle psychische problemen die mensen kunnen hebben.

Al die kennis en ervaring heeft mij geholpen om deze HSP Balans Training zo compleet mogelijk te maken en zo goed mogelijk op jou af te stemmen. Eigenlijk komt het in de kern hier op neer:

Hoe meer jij in afstemming leeft met jezelf, hoe minder last je hebt van je hooggevoeligheid, overprikkeling, of enig ander psychisch ongemak.

Uit balans

Als hoogsensitief persoon (HSP) kun je makkelijk uit balans raken. Als je dit leest, weet je daar waarschijnlijk alles van. Of het nou komt door overprikkeling, door alles wat je ‘moet’ of wat er van jou wordt verwacht, door het afstemmen op de mensen om je heen, of door je eigen verantwoordelijkheidsgevoel of hoge eisen, dat maakt niet uit.

Je hebt nou eenmaal een gevoeliger brein dan iemand die niet hooggevoelig is. En daarom is het zo belangrijk dat je ontdekt wat jouw gebruiksaanwijzing is, zodat je steeds meer in afstemming met jezelf kunt leven. De HSP Balans Training kan jou daarbij helpen.

HSP Balans Training

In de HSP Balans Training ga je bezig met het herstellen van je balans als hooggevoelig persoon. Je leert je eigen gebruiksaanwijzing kennen op 4 verschillende gebieden, deze zijn…

Fysiek

Ik laat je zien wat beweging, ademen, voeding en de Nervus Vagus voor invloed hebben op je zijn, en met de bodyscan help ik je om je lichaam weer te voelen.

Emotioneel

We gaan aan de slag met het emotiekompas, EFT-tapping (Emotional Freedom Techniques), ademen en klankmeditatie. Na deze module kun je tevens beter je grenzen aangeven.

Mentaal

Met Binaural Beats ga jij je hoofd tot rust brengen, je gaat loskomen van gedachten en overtuigingen die je niet helpen. en je leert je prikkels reguleren.

Energetisch

Je gaat bezig met gronden of aarden, chakra’s activeren, je frequentie verhogen en je ontdekt wat energyloops met je doen.

Op deze manier heb je aandacht voor jezelf als geheel, en niet alleen voor een los onderdeel. Je herstelt op een duurzame manier het contact met jezelf waardoor je liefdevol met jezelf om leert gaan, in plaats van veeleisend of verwaarlozend.

Dit krijg je:

4 modules: Fysiek, Emotioneel, Mentaal, Energetisch met in totaal 32 lessen.

Doe je de live versie? Dan krijg je er 4 Zoomsessies met persoonlijke aandacht en uitwisseling met andere cursisten bij.

Je leert EFT-tapping in te zetten op elk gewenst moment van de dag, voor de rest van je leven, waarmee je meteen rust creëert in je hoofd, je lichaam en je emoties.

Video's, Audio's en tekstbestanden met waardevolle tools, tips en technieken, die jou helpen om je balans te herstellen en te behouden.

Uitleg over hoe het hooggevoelige brein werkt en hoe je prikkels kunt reguleren.

Het Emotiekompas dat jou helpt om je emoties te begrijpen en te kalmeren.

Bodyscan, Gronding en de Diepste Ademtechniek die er bestaat, zodat je het contact met jezelf enorm verbetert.

2 professioneel gemaakte Binaural Beats tracks voor directe rust in je hoofd.

Een Klankmeditatie waarmee je gaat vergeven vanuit je hart.

Geleide meditatie waarin je je chakra's gaat activeren waardoor je rustig wordt van binnen, contact krijgt met jezelf en ook nieuwe energie krijgt.

En deze bonussen krijg je ook:

Video ‘De bloedende knie’ over hoe jij voor altijd stopt met jezelf te veroordelen, t.w.v. €20,-.

Audio met geleide meditatie-oefening om je energetische grenzen neer te zetten, waardoor je minder last hebt van overprikkeling, energie van anderen of invloeden vanuit je omgeving, t.w.v. €20,-.

Video ‘De anti-pieker-truc’ die jou helpt je gepieker te doorbreken, t.w.v. €20,-.

Doe je mee met de live versie? 1 extra groeps-coaching-call t.w.v. €80,- via Zoom waarin je al je vragen mag stellen!

Dit zeggen mijn klanten

"Aafke weet goed de vinger op de zere plek te leggen en daarnaast daar praktische oplossingen voor te bieden. Door goede praktijkvoorbeelden, mede 'lotgenoten' en de 'beide benen op de grond'-benadering zijn er veel handzame tips en oefeningen om weer bij mezelf te komen. Het is nou eenmaal wie ik ben en de oefeningen helpen echt dus gewoon doen!"

Diana

"Ik heb de Online HSP in balans training bij Aafke gevolgd, en vond het een hele leerzame en laagdrempelige cursus, met heel veel mooie en waardevolle oefeningen en tips, die je dagelijks kan toepassen in de praktijk. Waardoor, je dichter bij jezelf kan blijven, je krachtiger voelt, en dus zo weer een een stap dichter bij je mooiste zelf komt. Aafke brengt de training met enthousiasme, en veel humor waardoor je je snel op je gemak voelt. Dank je wel Aafke!
"

Esther

De training is een goede combi van theorie, oefeningen en uitwisseling. Ik heb Aafke als een heel prettige, toegankelijke trainer ervaren. De training is laagdrempelig. Aafke brengt er humor in en dat wat je leert is lekker praktisch toepasbaar. Ik heb nu handvatten om ook gedurende de dag meer bij mezelf te blijven. Een aanrader!


M.Z.

Ik vond het een fijne, leerzame en begrijpelijke training. Het heeft me handvaten gegeven om soms beter/ fijner/ relaxter door te gaan.

D.

Ik vind de training erg waardevol voor de HSP-ers die nog zoekende zijn naar effectieve methodes die hen leren omgaan met de dagdagelijkse niet-HSP-activiteiten/realiteiten. Ik zit zelf in de fase waarbij er nog aardig wat weerstand aanwezig is bij het volledige accepteren van dit eigenschap-pakketje, waardoor ik de laagdrempeligheid van de training als erg prettig ervaren heb en aan de slag kan gaan met veel verschillende oefeningen. Erg prettig om achteraf steeds een digitale samenvatting te ontvangen met filmpjes/geluidsfragmenten en theorie; dat geeft een goede houvast!

L.

Deze pilot van Aafke is goed in elkaar gezet. Gestructureerd hebben we tips en tools mee gekregen die we kunnen gebruiken in ons dagelijks leven. De oefeningen en de basistheorie erachter worden duidelijk uitgelegd. Voor mij persoonlijk heb ik eruit gepakt wat voor mij nodig voelde en daar ben ik nog steeds mee aan het oefenen.
Dank je wel Aafke voor deze ervaringen en je kennis!


Lesley

Aafke heeft me met de HSP balans training voorzien van oefeningen en inzichten die me helpen om m'n energie weer terug te krijgen en te behouden. De oefeningen (video's, tekst of geluidsbestanden) kan ik elk moment erbij pakken en me steeds meer eigen maken. Het voelt goed!


Denise

Aafke heeft mij een andere visie op hooggevoeligheid gegeven. Ik kreeg tools om met drukte in mijn hoofd om te gaan en blokkades van het verleden te verwerken tijdens onze live sessies. Ze staat open voor al je vragen, ook na de sessie komt ze met bijpassende informatie. Ze neemt de tijd voor je en je voelt je vooral gezien en gehoord. Doordat ze zelf de rust uitstraalt wordt je al rustiger als je haar praktijkruimte binnen treedt. Mocht je hulp nodig hebben neem dan contact met haar op, het kan je pillen besparen! Na het volgen van de HSP Balans training welke ik nog extra gedaan heb, ga ik vol goede moed mijn nieuwe leven tegemoet!!


Ria

In de HSP-Balanstraining heb ik meerdere soorten van ontspannings- en energie gevende oefeningen geleerd. Aafke deed ze samen met de deelnemers op een rustige, serieuze manier met ook gevoel voor humor. Het was ook leuk om ervaringen van de anderen te horen.

Mathilde

Hele fijne coach, veel geleerd in deze training. Het geleerde gaat vast meer rust brengen in mijn leven.

Hermine

Dankjewel voor deze veelzijdige training. Ik probeer elke dag iets toe te passen uit deze training, dit lukt aardig. Aafke, door dat je zo gewoon en eigens kan presenteren maakt dat jou bijzonder. Je neemt rustig de tijd voor vragen en onderwerpen die voorbij kwamen. Het is fijn dat je de training nog eens weer kan bekijken. Ik hoop dat je nog velen kunt inspireren.

Ria

Ik heb erg veel aan de training gehad. De training zit bomvol met handige en krachtige tools. Erg veel herkenning, ook in de vragen en opmerkingen van de medecursisten. De training vond ik goed opgezet. Veel informatie op papier en dat vind ik prettig als naslagwerk. Fijne oefeningen en alle ruimte om vragen te stellen. Leuk om zo via Zoom te doen met een groep mensen. Ik vond dat jij het prima hebt gedaan. En dat je ook gewoon mens blijft /bent. Geen robot , of iemand die het perfect doet. Dat deed mij goed.

Anoniem

Ik had bepaalde verwachtingen van de training, maar ik had nooit verwacht dat in deze relatief 'korte' periode het zoveel effect zou hebben op mij als persoon en hoe ik de dingen doe, zoals ik ze doe. Ik ben veel beter bij mijn gevoel gekomen, waarbij ik ook steeds beter kan voelen wat ik nodig heb. Puzzelstukjes zijn op hun plaats gevallen. Je bent een heel lief, warm persoon die echt mensen wil helpen. Dit vind ik heel mooi. Voor mensen die nog twijfelen, zou ik echt zeggen, doen! Dit is echt een verrijking voor jezelf!

Anoniem

Een fijne training voor als je hooggevoelig bent! Er is me door deze training veel duidelijk geworden waarom ik zo gauw overprikkeld ben en wat ik er aan kan doen. Aafke legt het op een fijne manier uit en ik had veel momenten van herkenning. Een aanrader voor elke HSP'er!

Christina

Kies hier de variant die bij jou past

E-learning

In deze volledige online versie van de training krijg je toegang tot alle modules, video-lessen, audiobestanden en documenten die jou gaan helpen om in balans te komen en te blijven.

In je eigen tempo.

Online, vanuit je vertrouwde plek, wanneer het jou uitkomt.

€197 

E-learning VIP

In deze volledige online versie van de training krijg je toegang tot alle modules, video-lessen, audiobestanden en documenten die jou gaan helpen om in balans te komen en te blijven.

Extra: VIP begeleiding dmv een individuele coaching-call met mij, voor als je extra wilt inzoomen op een persoonlijk probleem of een specifieke vraag hebt.

In je eigen tempo.

Online, vanuit je vertrouwde plek, wanneer het jou uitkomt.

 

 €277

E-learning LIVE

De live training vindt plaats op 4 avonden via Zoom. Startdatum nog niet bekend. Je krijgt toegang tot alle modules, video-lessen, audiobestanden en documenten die jou gaan helpen om in balans te komen en te blijven.

Extra Bonus: 1 groeps-coaching-call t.w.v. €80 via Zoom waarin je al je vragen mag stellen, of alleen komt om te luisteren.

In je eigen tempo.

Online, vanuit je vertrouwde plek, wanneer het jou uitkomt.

 

€297

Momenteel niet beschikbaar.

E-learning LIVE VIP

De live training vindt plaats op 4 avonden via Zoom. Startdatum nog niet bekend. Je krijgt toegang tot alle modules, video-lessen, audiobestanden en documenten die jou gaan helpen om in balans te komen en te blijven.

Extra Bonus: 1 groeps-coaching-call t.w.v. €80 via Zoom waarin je al je vragen mag stellen, of alleen komt om te luisteren. 

Extra: VIP begeleiding dmv een individuele coaching-call met mij, voor als je extra wilt inzoomen op een persoonlijk probleem of een specifieke vraag hebt.

In je eigen tempo.

Online, vanuit je vertrouwde plek, wanneer het jou uitkomt.

 

€377

Momenteel niet beschikbaar.

Veel gestelde vragen

Hou ik altijd toegang tot de training in de online leeromgeving?

Ja, zolang ik de training online laat staan. Ik kan op een bepaald moment bepalen dat de training niet meer actueel is of ik stop met ondernemen.

Is de training ook geschikt als je nog niet zoveel weet van hooggevoeligheid?

Ja dat kan prima. Aan het eind van de training weet je er veel meer van!

Als ik een vraag heb, kan ik jou dan bereiken?

Ja hoor, dan kun je me gewoon een mailtje sturen.

Als ik een keer niet bij een live Zoom-sessie kan zijn, is dat erg?

Nee dat is niet erg. Alle informatie staat in de online leeromgeving. Het enige dat je dan mist is de uitwisseling met de andere deelnemers.

Mag ik tijdens de live-sessies mijn camera uit houden?

Ja

Moet ik tijdens de live-sessies iets zeggen?

Nee, iedereen is daar vrij in.

Als ik kies voor de live-training, kan ik dan ook vragen stellen?

Ja dat kan. Ook is er een extra vragenuurtje bij inbegrepen waarin je vragen mag stellen.